IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MONSTRUM ZAPALIO ŽENU! Priznao a za to je naveo BOLESTAN RAZLOG…

Ubica je priznao da je usmrtio ženu tako što ju je polio benzinom, a onda zapalio. Kao razlog je naveo njeno nevjerstvo. Nakon date izjave o zločinu, on je iz zdravstvene ustanove prebačen u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beograd, prenose beogradski mediji. Karolj Ludman (58) iz Mola, danas je istražnim organima dao izjavu u Opštoj bolnici u Senti.

Podsjetimo, kobne večeri supružnici su se posvađali u porodičnoj kući, u kojoj u tom trenutku nije bilo nikog osim njih. Karolj je od supruge tražio da mu pomogne oko insulina jer je dijabetičar.

Kad je ona to odbila, Karolju je očigledno pao mrak na oči. Iz dvorišta je u kuću donio kantu benzina kojim je ženu polio dok je bila u krevetu, a onda izazvao požar. Požar u njihovoj porodičnoj kući te noći je video neko od komšija i alaramirao policiju, vatrogasce i Hitnu pomoć. Oni su zatekli ugljenisan leš.

Čitaj još:   MEDIJI IZ BERLINA O KRVNIKU KARADŽIĆU: “Koštao je živote desetine hiljada muslimana, danas strahuje za svoj…” (foto i video)

Nesrećna žena sahranjena je u ponedeljak na pravoslavnom groblju u Molu. Od nje su se oprostili sin Saša, rođaci, komšije, prijatelji i kolege iz OŠ “Novak Radonić” u kojoj je radila kao spremačica.

izvor: agencije

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

Komentariši