IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS: STARAC od 83- godine, pritvoren, zbog obljube djevojčice (12)…

Osnovni sud u Doboju odredio je jednomjesečni pritvor J. N. (1936.) kojeg se tereti za obljubu djeteta mlađeg od 15 godina…

DOBOJ: BiH, Crna Hronika,vijesti, petak,31.05.2019…17: 49… UŽAS: STARAC od 83- godine, pritvoren, zbog obljube djevojčice (12)…

Iz Okružnog javnog tužilaštva Doboj saopćeno je kako se starac tereti da je u tri navrata tokom 2018. godine, u namjeri zadovoljavanja svog spolnog nagona, izvršio obljubu (druge spolne radnje) nad maloljetnom oštećenom, znajući da je maloljetna dijete mlađe od petnaest godina i da postoji veliki nesrazmjer u zrelosti i uzrastu između njih dvoje.

Tužilac je predložio određivanje pritvora zbog osnovane bojazni da će osumnjičeni boravkom na slobodi ometati krivični postupak utjecajem na svjedoke i postojanja naročitih okolnosti koje opravdavaju bojazan da će boravkom na slobodi ponoviti krivično djelo i učiniti krivično djelo kojim prijeti, s obzirom na to da se radi o osobi sklonoj vršenju spolnih radnji nad djetetom te da je riječ o krivičnom djelu za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od jedne do osam godina.

Čitaj još:   Potresne fotografije sa mjesta nesreće u blizini Benkovca: Srušio se vojni avion, IMA POGINULIH... (foto)

On je osumnjičen da je tokom prošle godine, u namjeri zadovoljavanja spolnog nagona, dodirivao dvanaestogodišnju djevojčicu po tijelu, a zatim joj prijetio i govorio joj pogrdne riječi. Uhapšen je 28. maja.

izvor: klix.ba

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

Komentariši