Dnevni horoskop za 18. jun 2019. godine

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ovan samostalan, Bik i Škorpija u šemi, Blizanci i Djevica u ljubavi, Rak naplaćuje posao, Lav trguje, Vaga zaljubljena, Strijelac igra timski, Jarac u prilici, Vodolija mašta, Ribe pred izazovima. Ovo je dnevni horoskop za 18. jun 2019. godine.

OVAN

Očekuje vas mogućnost za poslovno putovanje na kojem biste mogli da budete veoma zadovoljni. Prija vam susret sa osobom koja vam je u prošlosti značila. Moguće je da se zajedno prisjećate starih vremena. Zdravlje je dobro.

BIK

Niste zabrinuti i znate da vam je poslovna situaciaj stabilna. Generalno ste zadovoljni svim što ste postigli na ovom planu. Moguće je da se dvoumite i da niste sigurni da li treba da ostanete u trenutnoj vezi ili ne. Malo ste osjetljiviji danas.

BLIZANCI

Očekuje vas mogućnost da na ovom polju napredujete. Našli ste se na pravom mjestu u pravo vrijeme. Partner vam je posvećen i zajedno možete da ostvarite mnogo. Pred vama je period odluka. Dobro se osjećate u svojoj koži.

RAK

Imate dosta obaveza koje vam se gomilaju jedne na druge. Pred vama je period u kojem ćete biti veoma opterećeni poslom. Moguće je da niste spremni da menjate partnere iako ste skoro izašli iz neuspešne veze. Manji pad imuniteta.

Čitaj još:   HABIB: ŠAMIR, rođak koji je pretrpio nokaut, šampion odmah reagovao, skokom u kavez... (video)

LAV

Faktor sreće je danas na vašoj strani i zadovoljni ste zbog toga. Možete da očekujete povoljan period pred sobom. Uživate u pažnji koju vam pruža osoba sa kojom ste u vezi. Bićete zadovoljni. Odlično se osjećate!

DJEVICA

Privatni posao bi trebao da vam se pokrene u ovom periodu. Možete da očekujete jako dobre preokrete na ovom polju. Pred vama je zanimljiv flert sa osobom koja vam se dopada. Možete da očekujete početak veze. Zdravlje ide na bolje.

VAGA

Zadovoljni ste situacijom koja vlada na polju posla. Možete da očekujete da ćete imati priliku za poboljšanje finansija. Spremni ste da se posvetite vašem odnosu sa voljenom osobom. Lijepo se slažete. Zdravlje je odlično.

ŠKORPIJA

Imate velike planove ali vam je potrebno dosta vremena kako biste uspjeli da ih realizujete na pravi način. Stabilna veza bi uskoro mogla da vam se pokrene. Spremni ste za nova dešavanja na ljubavnom planu. Imate dovoljno energije.

STRIJELAC

Ne opterećujete se prevelikim obavezama danas. Važno vam je da izbjegavate stres i da na polju posla napravite neku vrstu balansa. Moguće je da ste zbunjeni i da vam osoba koja vam se dopada djeluje udaljeno. Pazite na zdravlje.

Čitaj još:   VJERA I NEVJERA

JARAC

Očekuje vas povoljan dan u kojem ćete uspjeti da ostvarite neki bitan poslovni događaj. Još uvjek niste spremni da sa voljenom osobom pričate na temu ozbiljnijih zajedničkih planova treba vam još vremena. Opuštajte se i odmarajte.

VODOLIJA

Iako dosta toga nije onako kako ste želeli, na kraju ćete ipak uspjeti da ostvarite poslovne ciljeve. Sa voljenom osobom imate težak period u kojem je komunikacija sve slabija. Moguće je da gubite interesovanje. Prolazna ukočenost.

RIBE

Nezadovoljstvo na ovom polju vam remeti planove i na drugim poljima. Potrebno vam je neko vrijeme kako bi se stvari poboljšale. Spremni ste na prekid veze i na to da se udaljite na neko vrijeme. Dobro se osjećate.

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši