IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“REGION U CRVENOM”, IDE STRAŠNO UPOZORENJE: Sprema se Velika oluja, EVO ŠTA NAS ČEKA…

Hidrometeorološki zavod izdao je novo upozorenje prema kome će region večeras opet pogoditi olujno nevrijeme sa gradom i 20 do 40 litara kiše po kvadratnom metru

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, Putovanja, vijesti, nedelja 23.06.2019…12: 09…  NAJSTRAŠNIJE UPOZORENJE : Spremite se za Veliku oluju, “REGION U CRVENOM”, IDE STRAŠNO UPOZORENJE: Sprema se Velika oluja, EVO ŠTA NAS ČEKA…

“Prije podne u Vojvodini, poslije podne, večeras i u toku noći i u ostalim predjelima nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom, koji će biti intenzivniji u sjevernim, zapadnim i centralnim dijelovima region, kao i na teritoriji grada Beograda.

Očekuju se i vremenske nepogode, od 20 do 40 litara kiše dok je u kratkom vremenskom periodu, lokalno i više, grad i olujni vjetar”, navodi se da se u upozorenju HMZ, dok je u značajnom dijelu Srbije na snazi crveni meteo alarm, prenose beogradski mediji.

Tokom dana u čitavoj Srbiji smejnjivaće se sunčani i oblačni intervali, dok nas u popodnevnim i večernjim časovima ponovo očekuje se i nevrijeme praćeno grmljavinom i jakim pljuskovima…

Očekuje se da će za veoma kratki period pasti od 20 do 40 litara kiše, što je više nego za vrijeme nevremena koje je u četvrtak pogodilo Beograd, kada je palo nevjerovatnih 33 litara kiše za svega sat vremena!

Čitaj još:   POLICIJA NA NOGAMA- NESTAO MLADI POŠTAR: Miloš, krenuo da razdijeli penzije i izgubio mu se svaki trag! U TORBI IMAO OKO 15.000 EURA! (foto)

Olujna kiša tokom prethodnih nekoliko dana napravila je mnogo štete a u većini gradova u regiji. Samo tokom sinoćnjeg nevremena vjetar je čupao drveće, gromovi su obasjali čitavo nebo, a mnogi stanovnici su se žalili da su im usjevi uništeni.

Nevreme dolazi iz BiH i Hrvatske, a zadržaće se sve do utorka, 25. juna.

U ponedeljak i utorak promjenljivo oblačno i nestabilno, mijestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom, lokalno i kratkotrajnim vremenskim nepogodama praćenim obilnim padavinama, gradom i olujnim vijetrom.

U srijedu na sjeveru pretežno sunčano, u ostalim krajevima promjenljivo oblačno s retkom pojavom pljuskova s grmljavinom…

Zatim do kraja perioda suho i uglavnom pretežno sunčano, samo se u petak očekuje prolazno naoblačenje s kišom i lokalnim pljuskovima grmljavinom.

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši