IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POLICIJA NA NOGAMA- NESTAO MLADI POŠTAR: Miloš, krenuo da razdijeli penzije i izgubio mu se svaki trag! U TORBI IMAO OKO 15.000 EURA! (foto)

Apel širom Crne Gore za pomoć je objavljen i na društvenim mrežama…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 19- XII- 07: 44… POLICIJA NA NOGAMA- NESTAO MLADI POŠTAR: Miloš, krenuo da razdijeli penzije i izgubio mu se svaki trag! U TORBI IMAO OKO 15.000 EURA! (foto)

Miloš Stamatović (25) iz Danilovgrada u Crnoj Gori radi kao poštar u Podgorici, a nestao je jučer oko 06:30 sati.

Kako su istakli Crnogorski mediji njegov automobil je pronađen u Botonu, nedaleko od korita rijeke Morača.

Kako su prenijele “Vijesti”, Stamatović je jučer na teren krenuo sa 15.000 eura, odnosno cifrom novca koju je trebao da podijeli penzionerima. Apel za pomoć je objavljen i na društvenim mrežama.

Iz Uprave policije Vijestima je nezvanično rečeno da su Stamatovićev nestanak juče prijavile kolege, nakon što se nije vratio da razduži smjenu.

alt

Prema podacima portala PRESS, Stamatović je zaposlen u Pošti Crne Gore i u vrijeme nestanka nosio je sa sobom oko 15.000 eura, koje su trebale da se podijele penzionerima u Zeti.

Čitaj još:   BAKA PRASE, NAPRAVIO SKANDAL U TV PROGRAMU: Šok za javnost, a uslijedilo je poslije i ovo...

Ubrzo nakon nestanka pronađeno je vozilo sa kojim je mladić prevozio novac. U vozilu je uočeno između 2.000 i 3.000 eura, dok ostatak novca nije pronađen.

Policiji je prijavljen nestanak mladića, a neke njegove kolege– poštari danas su tražili Stamatovića nizvodno pored korita rijeke Morače.

Za pretragu su angažovani i čamci, a sa kolegama iz Pošte – Miloša su tražili i njegovi sugrađani iz Danilovgrada.

Na društvenim mrežama juče je okačena objava: “Ako neko ima bilo kakvu informaciju o Stamatoviću potrebno je da javi na broj 067 006 606”.

izvor Kolektiv,me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more