IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OVO SU PRLJAVI POLICAJCI: Razoružali mladića ispred splava, tukli i pustili da ga napadač izbode, nakon svega LAŽIRALI IZVEŠTAJ…

Tri muškarca, od kojih dvojica rade kao policajci, uhapšena su zbog sumnje da su pomagali u pokušaju ubistva koje se dogodilo 30. juna ove godine ispred jednog beogradskog splava…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Vijesti, subota, 20. 07.2019… 21: 59… OVO SU PRLJAVI POLICAJCI: Razoružali mladića ispred splava, tukli i pustili da ga napadač izbode, nakon svega LAŽIRALI IZVEŠTAJ…

Kako saznajemo, uhapšeni su policijski službenici PS Palilula Nenad J. (37) i Dragan B. (29), kao i crnogorski državljanin D. V. (26) zbog sumnje da su 30. juna oko 6 sati ujutru, ispred jednog splava na Novom Beogradu, pokušali da ubiju Darka M. (30).

Kako se sumnja, uhapšeni policajci koji su bili van dužnosti razoružali su Darka M. koji je u ruci držao pištolj, a koji se prethodno posvađao sa zasad nepoznatim muškarcem. Kako bi ga razoružali, oni su mu pokazali službene legitimacije.

Prve informacije ukazuju na to da je razlog sukoba između izbodenog i drugog muškarca kriminalni obračun. Oni su se navodno, prethodno posvađali na jednom splavu – kaže izvor uz medija upoznat sa istragom.

Osumnjičeni policajac Dragan B. i Crnogorac D. V. šutiraju ranjenog muškarca u glavu i tijelo, dok je Nenad J. uzeo oružje koje je Darko M. odbacio, nakon čega je pištolj stavio za pojas i potom se udaljio sa lica mjesta, umjesto da preduzme neophodne zakonske radnje pomahnitalim kriminalcima.

Kako bi prikrili djelo koje su učinili i istragu preusmjerili u drugom pravcu, ovi policajci, kako se sumnja, na kraju su sačinili lažni izvještaj o ubadanju.

Čitaj još:   SKANDAL I TAJNA SAZNANJA: PRIPADNIK AVIJACIJE koji se zapalio, ispričao prijatelju, da se američki vojnici bore u Gazi i čine zločine... (foto, video)

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu trojici osumnjičenih je određeno zadržavanje, nakon čega im je sudija za prethodni postupak, po nalogu tužilaštva, odredio pritvor do 30 dana zbog krivičnog djela ubistvo u pokušaju. Pored toga, policajcima se na teret stavlja i krivično djelo zloupotreba službenog položaja.

Kako su ranije preneli mediji, ovom obračunu, prema rječima očevidaca, prethodila je svađa na splavu u kojoj je ranjeni mladić čak potegao pištolj.

– Izbodeni mladić navodno je bio gost na splavu i u jednom trenutku je izvadio pištolj i potegao ga na drugog mladića. Na svu sreću, nije zapucao, ali kada je napadač vidio da Darko prijeti oružjem, izvukao je nož, potukli su se i ovaj mu je šest puta nož zario u leđa – rekao je očevidac.

Pijani gost ranio trojicu iz pištolja

U junu se na još jednom splavu u Beogradu dogodio krvavi obračun. Naime, 8. juna kod Sajma pijani gost posvađao se sa obezbeđenjem i potegao pištolj. U pucnjavi su ranjeni pripadnik obezbeđenja i konobar sa splava, kao i taksista koji se slučajno zatekao na mestu pucnjave.

Čitaj još:   MILOJKO PANTIĆ, NAKON ŠTO JE PRIVEDEN:"Napišite, ja sam kreten!"

Muškarac koji je pucao je bio gost na splavu. Pošto je malo više popio, ponašao se nedolično, pa ga je obezbjeđenje izbacilo. On se nakon toga vratio sa oružjem i zapucao, a poslije ranjavanja je pobjegao – podseća naš izvor...

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši