IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Oglasio se Marko Miljković, nakon NAPADA na Lepog Miću, ne kaje se nimalo… (foto, video)

Marko Miljković i Lepi Mića sastali su se oči u oči, ali nisu uspjeli da pronađu zajednički jezik i na miran način porazgovaraju o svom učešću u “Zadruzi 2”

BEOGRAD: Svijet, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, subota, 27. 07.2019… 12: 59… Oglasio se Marko Miljković, nakon NAPADA na Lepog Miću, ne kaje se nimalo…

Bivši zadrugari, Marko Miljković i Lepi Mića sinoć su bili gosti u emisiji Zadruga – Narod pita, ali su se sve vrijeme svađali, urlali i psovali jedan drugoga, ali totalni fijasko nastao je kada je Miljković napustio studio pa gađao Lepog Miću nogarom od stolice...

Naime, on je ustao, bijesno otišao iza kamera, pa nogarom sa stolice gađao u Mićinom pravcu, preko voditeljkine glave. Publika je odmah skočila ne znajući o čemu se radi, ali Miljković se nije zaustavio tu. Nešto kasnije, on je Miću pokušao da pogodi flašom.

Lepi Mića, je još na samom početku emisije pokušao da isprovocira Miljkovića, donevši mu se*sualno pomagalo za Lunu i njega. 

Evo čime me gađa, stolicom. Izvinite, flašom me gađao – rekao je Mića…

Čitaj još:   BANA: Krivokapiću, Dritane i Bečiću- POKAŽITE KOLIKO VAM JE STALO DO BOŠNJAKA, TAKO VAM BOG POMOGAO...

Poslije noći o kojoj će se još dugo pričati, on se oglasio putem društvene mreže Instagram:

“Zamalo da ubijem štakora flašom, volim vas”, poručio je on samo nekoliko trenutaka pošto je napustio “Zadrugu – Narod pita”.

“Na moju veliku žalost, zbog ponašanja gostiju u emisiji, zbog svega što se dešavalo uprkos naše dobre volje da pričamo o svemu o čemu ste vi kao gledaoci raspravljali mijesecima, ja želim u svoje lično ime i Televizije Pink da se izvinim i najavim da će sutra možda biti drugačije veče”, šokirana voditeljka Dušica obratila se javnosti.

Mnogi su Marka oštro osudili zbog ovog poteza, a brojni su bili i oni koji nisu bili veliki Mićini fanovi.

Marko Miljković je po izlasku gađao pevača flašom i pritom polomio nogar od stolice na kojoj je Mića sjedeo. Šokirana voditeljka, a i publika u studiju nisu mogli da vjeruju na šta je sve Marko bio spreman. Tim povodom, poslije kratke pauze, oglasila se voditeljka…

Čitaj još:   NOVI PAZAR: JOŠ JEDNO HAPŠENJE ZBOG DROGE...

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši