IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILE Dodik, arlauče ispod šatora:”OJ SRBIJO, NE TREBA TI VIŠE, POLA BOSNE ĆIRILICOM PIŠE…” (foto i video)

Dodikov nastup pod jednim šatorom na Kočićevom zboru traje već skoro sat vremena…

BANJA LUKA: Regija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 25. 08 .2019… 17: 02…  MILE Dodik, arlauče ispod šatora:”OJ SRBIJO, NE TREBA TI VIŠE, POLA BOSNE ĆIRILICOM PIŠE…”

Dočekali su ih pjesmama dobrodošlice: “Oj Srbijo, ne treba ti više, pola Bosne ćirilicom piše”, “Pukni zoro”, “Volimo te Republiko Srpska”.

Veselo je na Kočićevom zboru na Manjači. Milorad Dodik pjeva ispod šatora.

Naime, član Predsjedništva BiH trenutno pjeva sa Goci bendom, dok se u susjednom velikom šatoru Sinovi Manjače već uveliko upjevavaju za njegov nastup.

Pjevaju pjesme u čast “ministru Vulinu”, “predsjedniku Dodiku”, Srbiji i srpstvu iščekujući “najdražeg gosta”.

alt

Ipak, ove godine čak ni Dodik s mikrofonom nije garancija dobre posjete.

Naime pod šatorom gdje nastupaju Sinovi Manjače i gdje se već pročulo da dolazi Dodik, većina stolova je i dalje prazna.

Dodik je istakao je da se ljudi na Kočićevom zboru na Manjači ne okupljaju samo da se druže i vesele, već prije svega oko ideje slobode za koju se Petar Kočić borio.

Čitaj još:   SARAJEVO: Rano jutros eksplodirala nepoznata naprava... (foto, video)

“Za ovih 10 meseci otkako sam dole u Sarajevu shvatam bolje nego ikada šta je Kočić pisao. Ponovo čitam Kočića i uviđam da se politika u Sarajevu za sto godina nije bitno promijenila. Politika je ista, samo su se akteri promenili”, istakao je.

Ponovio je da su Srbi davno naučili da samo gde imaju svoju državu imaju i slobodu, a ako nemaju državu onda im se desi Jasenovac ili etničko čišćenje koje se desilo u Hrvatskoj i značajnom delu Federacije BiH.

Napomenuo je da su Srbi u Hrvatskoj danas izloženi maltretiranju i diskriminaciji, koja je sistematska i zadojena u namheri da se i ono malo Srba što ih je ostalo etnički očisti, te ukazao da se to nedavno moglo videti i u Kninu.

izvor S.B

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši