IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TRI NOVA UČESNIKA: Dvije dame i pub, koji su svima dobro znani… (foto)

Zadruga 3, iznenađenja i dalje bez kraja!!!

BEOGRAD: Regija, Putovanja, Zanimljivosti,vijesti, četvrtak, 29. 08 .2019… 22: 52… TRI NOVA UČESNIKA: Dvije dame i pub, koji su svima dobro znani… (foto)

Već je najavljeno da treća sezona rijaliti programa “Zadruga 3” počinje 6. septembra. Duže vrijeme se šuška ko će se od učesnika naći u Bijeloj kući.

Podsjećamo da je Željko Mitrović za ovu sezonu pripremio mnoštvo novih stvari koje će sačekati zadrugare u Imaginarijumu. Počev od pametnih robota, pozorišta, podvodnih prostorija, ali i prostorija koje će se naći u vazduhu. 

Ispred televizije Pink viđena su još tri nova učesnika koja ćemo imati prilike da gledamo na malim ekranima za nekoliko dana.

Prva se na snimanju profila pojavila Marija Milošević. O Mariji se mnogo ne zna, jer se uplašila fotografskih objektiva, ali očigledno se vidjelo neiskustvo stajanja pred kamerama i foto-aparatima.

Sledeći koga ćemo gledati u “Zadruzi 3”, je poznati estradni menadžer Rade Lazić. Radeta smo mogli videti u društvu svih javnih ličnosti, ali u društvu mladih i zgodnih djevojaka.

Čitaj još:   PLAČU KAO KIŠA, DALILA I DEJAN IZLAZE IZ ZADRUGE: Pokušavali da pobjegnu, sada je sve dogovoreno... (foto i video)

Nakon Radeta Lazić se pojavila mlada i zgodna ekonomistkinja Jelena Pešić. Jelena se dugi niz godina bavi ekonomskim poslovima i administracijom u ozbiljnim firmama u Srbiji. Jelenin cilj ulazka u “Zadrugu 3” je da dokaže sebi da ona to može, ali naravno veliki motiv samog ulaska jeste i novac.

Ovo su samo neki od učesnika. Spisak zadrugara svakim danom raste tako da vjerujemo da će biti nikad turbulentinije u novoj sezoni…

izvor agencije 

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši