IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ČETIRI LJUBAVI ALENA ISLAMOVIĆA: Ženu sa kojom je dobio Unu i Lanu, upoznao je kada je imala 16. godina…

Alen u svom životu imao je čak četiri najveće ljubavi, poznat je i njihov redosled- porodica na privom mjestu, a za njom rokenrol, zatim lešnici i tenis…

BIHAĆ: Regija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 01. 00 .2019… 20: 59…  ČETIRI LJUBAVI ALENA ISLAMOVIĆA: Ženu sa kojom je dobio 2 ĆERKE upoznao je sa 16. godina…

Rokenrol zvijezda Alen Islamović rođen u malom selu pored Bihaća, uz bistru, zelenu rijeku Unu. Alen je i tu završio osnovnu i srednju školu, ali i upoznao svoju tada šesnaestogodišnju djevojku Marijanu. Kasnije, ona je postala njegova žena, a zajedno u braku dobili su dvije ćerke, Unu i Laru. One su sada odrasle žene koje su Alenu podarile dva unuka.

Sa druge strane, u Alenovom životu postoje čak četiri najveće ljubavi, a poznat je i njihov redoslijed- porodica na privom mjestu, a za njom rokenrol, potom lješnici i tenis!

Posebno mjesto u njegovom srcu svakako imaju i unuci za koje, kako kaže, uvijek mora da ima vremena…

“Kao i svaki ponosni dedo, unuci ga obožavaju, a stariji sa nji čak i svira, ima bubnjeve. Moram za njih imati vremena”, ispričao je on u jednom intervjuu koji je dao nakon nastupa u okviru ovogodišnje Velikogospojinske svečanosti u Titelu.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 6. septembar 2022. godine...

Tom prilikom, inače, govorio je i o svojoj bogatoj karijeri, prisećajući se momenata iz davne 1983. godine kada se priključio “Divljim jagodama”.

“U ovom poslu, kao i svakom drugom, treba biti normalan. Ima mojih kolega koji su razorili tri četiri braka i to smatraju bogatstvom. Ja imam moju ženu koju sam upoznao kada je imala šesnaest godina. Ona mi je i danas žena. Izrodila mi je dvije divne ćerke koje su moje najveće bogatstvo. Od njih imam dva unuka, ja sam najsrećniji deda na svijetu.”

Na šaljivu primedbu da će mnoge žene i djevojke biti iznenađene i razočarane saznanjem da je njihov ljubimac zapravo deda, on odgovara veoma smireno i ozbiljno:

“To je život! Godine idu, kotrljju se. Kad tad doći će vreme da potomci onoga koji je stvarao porodicu i brinuo da ostavi nešto iza sebe, budu ponosni naslednici.”

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši