IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ISTANBUL: Falkao, dočekan na Bosfor ko sultan…

DANAS SU Kolumbijskog napadača Radamela Falkaa na aerodromu u Istanbulu, pozdravilo je čak 25.000 navijača crveno- žutih…

ISTANBUL:Regija, Sport, Fudbal, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 02. 09 .2019… 17: 59… ISTANBUL: Falkao, dočekan na Bosfor ko sultan…

Kolumbijskog napadača Radamela Falkaa na aerodromu u Istanbulu, gdje je došao kako bi finiširao transfer u Galatasaraj, pozdravilo je čak 25.000 navijača tog kluba.

Doskorašnjem kapitenu Monaka priređen je veličanstven doček na aerodromu “Ataturk” uz skandiranje i baklje, a i sam 33-godišnji napadač poveo je navijanje pjesmama o Galatasaraju, na oduševljenje navijača.

Galatasaraj je na interesantan način najavio Falkaa riječima “jedan tigar, a iza njega milioni lavova”, aludirajući na nadimke Kolumbijca i kluba.

Dakle danas u redove lavova i aktuelnog prvaka Turske dolazi iz Monaka, čiji je član bio šest godina, a ranije je nosio dresove Mančester Junajteda, Čelsija, madridskog Atletika, Porta, River Plate i u domovini Lanserosa…

Čitaj još:   MCP JOŠ NEĆE O DETALJIMA USTOLIČENJA JOANIKIJA: Specifičnosti Cetinja, ni iz UP- a i MUP- a ni riječi o događaja... (foto)

Falkao u turski klub stiže iz Monaka, čije boje je branio od 2013. godine, ali je po jednu sezonu proveo na pozajmici u Čelsiju i Mančester Junajtedu. Za ‚Kneževe‘ je postigao 83 gola na 139 utakmica u Ligi 1.

Jasno je da je daleko od najbolje forme, ali će i te kako značiti milionima navijača Galatasaraya…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši