IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ETO GA SAD, Majka šestero djece prevarila TV”Pink”, a sad je uhvaćena u laži… (foto i video)

Marina Dančo stekla je popularnost kroz projekat “Brak na neviđeno”…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 08. 09 .2019… 22: 52… ETO GA SAD, Majka šestero djece prevarila TV”Pink”, a sad je uhvaćena u laži… (video) 

Marina Dančo, koja je javnosti poznata kao “majka šestero djece” u “Zadrugu 3” je ušla usred trudnoće, sa namjerom da sedmo djete rodi u ovom rijalitiju…

Nju su prošle noći novinari pitali ko je otac deteta koje nosi.

Ja sam se prije pet godina razvela, poslije sam imala vezu i zašto bih ja pričala o ličnosti koja nije javna i koja to ne želi? U vezi smo već tri godine. On je budući ponosni tata. Odlično su ga djeca prihvatila, tako se i zadržao pored mene – rekla je Marina.

– A kako ste bili u emisiji ‘Brak na neviđeno’, kada ste u vezi tri godine? Kako je on reagovao? – upitala je Milica Kemez.

Čitaj još:   ZABORAVLJENI HEROJ: Husejin Huso Hodžić, strah i trepet ustaša i četnika, likvidiran MUČKI kod Laktaša… (foto)

Okej je pitanje. Ja sam htjela da ta epizoda ispadne iz forme, da gledoci dobiju priču, a akteri prepoznatljivost. Mladoženju iz emisije sam poznavala od ranije, zato se moj partner nije ljutio – odgovorila je Marina.

– Dakle, ta epizoda je bila namještena? Vi ste izigrali televiziju Pink? – rekla je Dalila Dragojević, ali se Marina nije složila sa njenom ocjenom.

– Nisam ja izigrala televiziju Pink, jer je ta emisija donijela gledanost – rekla je ona.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u videu ispod teksta:

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši