IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 15. septembar 2019. godine

Ovnu treba strpljenje, Bik uspješan, Blizanci uvjek u potrazi, Rak bira Jarca, Lav pred iskušenjem, izazov za Djevicu, Vaga emotivna, Škorpija traži promjene, Strijelac u sukobu, Vodolija na potezu, a Ribe raspoložene. Ovo je dnevni horoskop za 15. septembar 2019. godine.

OVAN

Preporuka je da se ne upuštate u svađe na poslu jer možete svojim stavom da dodatno zakomplikujete sve. Potrudite se maksimalno da se angažujete oko novih poznanstava. Povedite račina o krvotoku.

BIK

Nije povoljan dan za veće promjene na polju posla, mogli biste da uradite nešto zbog čega ćete se kasnije kajati. Trenutno ne želite nove obaveze i niste spremni za vezu. Uživate u svojoj slobodi koja vam prija. Smanjite unos masne hrane.


BLIZANAC

Zabrinuti ste za svoje finansije i nije vam lako da sasvim stabilizujete stanje koje imate na ovom polju. Vrijeme je da donesete novu odluku po pitanju vaše emotivne veze. Izbjegavajte alkohol kao i sve poroke i rizike.


RAK

Preporuka je da se maksimalno posvetite svom poslu kako biste uspjeli da ostvarite željene rezultate. Ukoliko ste željeli prekid veze, moguće je da ćete sada to uspjeti da uradite bez veće drame. Povedite računa o urinarnom traktu.

LAV

Biće vam potrebno mnogo snage i vremena da biste na polju posla ostvarili svoje ambicije. Neodlučni ste i nije vam lako da se opredelite za odgovarajuću osobu. Pred vama je period koji donosi probleme. Muči vas nervoza.

Čitaj još:   BEOGRAD- AIDA Ćorović pred Prekršajnim sudom, gađala jajima MURAL ratnog zločinca Mladića: NE OSJEĆAM SE KRIVOM… (foto, video)


DJEVICA

Svojim trudom ćete uspjeti da promjenite ono što vam u poslovnom okruženju ne odgovara. Ukoliko ste slobodni, današnji dan vam je odličan za novo poznanstvo i flert sa nekim. Povedite računa o mogućim povredama.


VAGA

Zajedno sa svojim saradnicima imate dobru atmosferu, timski rad vam ide od ruke i zadovoljni ste rezultatima. Preko prijatelja ćete upoznati osobu koja će pokazati da joj je zaista stalo do vas. Zdravlje bez većih problema.


ŠKORPIJA

Možete da očekujete da ćete uspjeti da stavite tačku na neku poslovnu saradnju koja vam je više bila teret nego korist. Preboljeli ste partnera iz prošlosti i spremni ste da nastavite dalje sa svojim životom. Prijala bi vam masaža.

STRIJELAC

Možete da očekujete da ćete usjeti da ostvarite pozitivne rezultate na polju posla u narednom periodu. Kroz zanimljivu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada uspjevate da saznate mnogo toga o njoj. Izbjegavajte unos šećera.


JARAC

Možete da se nadate da ćete uspeti da ostvarite poslovne rezultate kojima težite već neko vrijeme. Rješili stej vaše dileme po pitanju emocija i zadovoljni ste stanjem na ovom planu. Sasvim dobro stanje na ovom polju vas očekuje.


VODOLIJA

Pred vama je prilika da se posvetite svojim obavezama i da riješite i završite neke važne poslove. Odnos sa voljenom osobom je vrlo promjenljiv i nestabilan što vam trenutno ni najmanje ne prija. Problemi vezani za krvotok.

Čitaj još:   Saudijski avioni napali iransku vojsku, je li na pomolu sukob velikih razmjera? (foto)


RIBE

Riješili ste većinu problema vezanih za posao i dobro se osjećate zbog toga. Vjerujete u sebe i u svoje sposobnosti. Pred vama je povoljan dan za promjene na polju emocija. Možete da očekujete dobar dan. Osjetljivi bubrezi i mokraćni putevi.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši