IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MALI MILION PITANJA: Ubica Lane Bijedić, i dalje na slobodi, majka se preselila u Beograd…

Majka ubijene Mostarke, dekanica FIT-a Nina Bijedić, preselila se u Beograd…

MOSTAR: BiH, Putovanje, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak 17: 10… 10: 32… MALI MILION PITANJA: Ubica Lane Bijedić, i dalje na slobodi, majka se preselila u Beograd…

NEMINOVNO JE DAA Kako vrijeme bude odmicalo tako će se i krivci za svirepo i misteriozno ubistvo 19-godišnje Lane Bijedić teže pronaći.

MIJERI SE VRIJEME I DA Druge sedmice potrage za počiniteljima kao da se samo stvara privid da policija nešto radi.Za Klix.ba je potvrđeno da je majka ubijene Mostarke, dekanica FIT-a Nina Bijedić, preselila se u Beograd.

U tom smjeru iz Mostara prošlog četvrtka otišlo je i tijelo njene kćerke, koje je dan kasnije i kremirano. Lanina majka se prije koji dan od Mostara oprostila potresnim statusom na Facebooku.

Čitaj još:   NEK JE SA SREĆOM- OD SAVE I UNE DO BREGAVE: Bosna i Hercegovina "dobila" šest novih gradova! (foto)

U Hercegovini je ostala istraga i stotine neodgovorenih pitanja, posebno ona o motivima ovog strašnog zločina.

Niko još nije utvrdio šta je to nesuđenu studenticu Građevine na sarajevskom Burchu, nagnalo da te nedjelje, kad je vozom trebala krenuti za Sarajevo, zaputi se u suprotnom smjeru, ka Čapljini i Ljubuškom gdje je provodila ljeta s majkom i prijateljima.

Policija i tužitelji iz Zapadnohercegovačkog kantona za ubicom ili više njih nasumično tragaju, dok se sve češće pominje i mogućnost da će istragu preuzeti Federalna uprava policije…

Izvor AGENCIJE

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši