IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POKUŠAJ SILOVANJA POZNATE GLUMICE: Jana, otvorila dušu… (foto i video)

Jedna rečenica je bila spasonosna…

Jedan putnik je pokušao da je siluje… Jedan putnik je pokušao da je siluje.

MOSKVA: Svijet, Crna Hronika, Putovanje, Zanimljivosti, utorak, 22: 10… 09: 52… POKUŠAJ SILOVANJA POZNATE GLUMICE: Jana, otvorila dušu…

ONA JE POZNATA 52-godišnja ruska glumica i TV voditeljica Jana Poplavskaja, poznata širom SSSR-a, govorila je na televiziji NTV o užasnom incidentu koji joj se dogodio dok je putovala vozom…

Jedan putnik je pokušao da je siluje…

Prema tvrdnjama glumice, to se desilo kada je bila mlada. Iz nekog razloga, muškarac ju je nazvao “mišu”. Prema Poplavskoj, stalno je govorio: “Mišu, tako mi se sviđaš.”

U nekom trenutku, djevojka je shvatila da joj je stavio nož na rame i da bi je mogao bi je ubiti ako krene. Potom je glumica zamolila muškarca da popuše po jednu cigaretu i počela je da razgovara sa njim, rekavši joj da ima malo dijete. Čovjek je nastavio da govori: “Tako si hrabra, mišu”.

Čitaj još:   MILOŠ Nikolić: Presuđeni terorista i osvjedočeni izdajnik Milan PIPUN Knežević, TV nastupom pokazao da je ZADRUGA njegov krajnji domet... (foto, video)

Nekako je uspjela da razgovara sa neznancem i on ju je pustio. Glumica se seća kako se tiho uvijala na donjoj polici i razmišljala samo o tome kako da preživi i vrati se sinu.

– Nijedna osoba u vozu nije saosećala sa mnom. Niko mi nije vjerovao. Svi su mislili da sam se napila – dodala je Poplavskaja.

Naglasila je da se od tada nikada nije vozila vozom…

Izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši