IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ETO, SNIJEG STIŽE NAREDNE NEDELJE: Detaljna prognoza do KRAJA GODINE, čeka nas PRAVI TEMPERATURNI ŠOK… (foto)

SVE SE Može opasno odraziti na vaše zdravlje…

ISTANBUL: Regija,, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, subota, 26: 10… 21: 55… ETO, SNIJEG STIŽE NAREDNE NEDELJE: Detaljna prognoza do KRAJA GODINE, čeka nas PRAVI TEMPERATURNI ŠOK…

Miholjsko ljeto se završava. U toplom i sunčanom vremenu uživaćemo još sutra i u ponedeljak, pošto od utorka dolazi do promjene vremena…

U odnosu na ovu nedelju, kada je u pojedinim gradovima izmjereno i 30 stepeni, temperatura će u narednim danima pasti i za više od 20 podioka, što će se brutalno odraziti na naš organizam. Meteorolozi od petka najavljuju i snijeg na planinama…

U regionu juga Evrope ili na Balkanu će sutra biti sunčano i toplo sa najvišim dnevnim temperaturama od 22 do 27 stepeni u pojedinim mjestima. Međutim, poslednja dva dana oktobra, kao i prvih desetak dana novembra, prema najavama meteorologa, očekuje nas promjenljivo vrijeme, pretežno oblačno, s kišom i hladno.

– U utorak dolazi do početka promjene vremena. U većem dijelu zemalja u regionu će biti sunčano, ali će na sijeverozapadu kasno popodne i uveče doći do naoblačenja i može ponegdje biti slabe kiše.

Maksimalna temperatura biće od 16 na sjeverozapadu, do 22 na jugoistoku. Od srijede će već biti osjetno hladnije. Kiša će biti u većini dana, a od petka u planinskim predjelima, odnosno na visinama od 1.500 metara, može da se i zabijeli, odnosno da dođe do prvog snježnog pokrivača, kaže meteorolog Federalnog hidrometeološkog zavoda…

Čitaj još:   BANJA LUKA: Navijači Borca skandirali zločincu Ratku Mladiću, na potezu Fudbalski savez BiH... (foto i video)

Meteorolozi u regionu navode da će u hladnim danima koji nam predstoje maksimalne temperature biti od osam do 14 stepeni C.

– To je za oko 20 stepeni niže u odnosu na najtoplije dane ove nedelje, kada su najviše dnevne temperature išle i do 30 stepeni, kao što je to bio slučaj u Mostaru i Stocu – kaže on.

Međutim, meteorolog FHMZ-a ističe da od toplih dana ne treba dizati ruke jer se pokoji može očekivati od druge polovine novembra, pa čak i u decembru, kada bi temperatura mogla da bude oko 18 stepeni.

Nagli pad temperature, prema ijlekara, brutalno će se odraziti na organizam, čak i najzdravijih...

http://iBalkan.net

Čitaj još:   UŽAS- Na kardiologiji UKC Kragujevac: Osvanula zaraza i šuga, šta kažu u zdravstvenoj ustanovi... (foto, video)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši