IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VIŠI SUD U BIJELOM POLJU: Dvije godine, zatvora Pazarki zbog prodaje heroina… (foto)

Prema optužnici po dogovoru, došla do mjesta Bać kod Rožaja, gdje mu je po prethodnom dogovoru radi prodaje heroina…

BIJELO POLJE: Crna Gora, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, petak, 06: 12, 19: 55… VIŠI SUD U BIJELOM POLJU: Dvije godine, zatvora Pazarki zbog prodaje heroina…

Pazarka Samra Husović ( 27) je, prema optužnici 1. oktobra po prethothodnom dogovoru sa E.H. iz Rožaja, došla do mjesta Bać kod Rožaja, gdje mu je po prethodnom dogovoru radi prodaje donijela 3,27 grama heroina…

Samra Husović iz Novog Pazara osuđena je  na dvije godine zatvora zbog krivičnog  djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Obrazlažući presudu kao  otežavajuću okolnost sudija Dragan Mrdak je naveo njenu raniju osuđivanost za istorodno krivično djelo, a kao olakšavajuću to što je mlada žena i majka maloljetnog djeteta.

SAMA Samra Husović je na suđenju tvrdila da je drogu, koja je pronađena kod njega, koristila za ličnu upotrebu a da je u Rožajama dogovorila sastanak sa Rožajcem Ernesom Hotom jer je sa njim u intimnoj vezi.

Čitaj još:   VOLITE MINERALNU (Gaziranu) VODU? Stručnjaci otkrili kako ona utječe na naše zdravlje... (foto, video)

Hot je u istrazi detaljno ispričao da se sa Husović dogovorio da mu za iznos od 100 eura iz Novog Pazara donese pet grama heroina.

Husović je, prema optužnici 1. oktobra po prethothodnom dogovoru sa E.H. iz Rožaja, došla do mjesta Bać kod Rožaja, gdje mu je po prethodnom dogovoru radi prodaje donijela 3,27 grama heroina.

Nakon izricanja presude Husović je ukinut pritvor…

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši