IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Crna Gora, zgrožena nad onim šta je Tomović činio skriven od očiju javnosti… (foto i video)

MALOLJETNICE NISU NAJGORE ŠTO JE VLADIMIR URADIO, novi zadrugar otkriva tmurnu prošlost bivšeg druga…

BEOGRAD: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 22: 12, 10: 52.. Crna Gora, zgrožena nad onim šta je Tomović činio skriven od očiju javnosti…

Velelepno imanje u Šimanovcima postalo je bogatije za čak dva nova zadrugara, a u pitanju su: Zorica Marković i Mensur Aljanpašić.

Na samom početku razgovora novi zadrugar otrkio nešto više o sebi, a potom ispričao šta misli o Dragani Mitar koja je zaludela Edisa Fetića i Vladimira Tomovića.

Imam 23 godine, Dragana je manipulatorka, ona igra igricu. Mislim da i te kako zna šta radi, a vrijeme će da pokaže. Smatram da je to inteligentno, ali to je samo moje mišljenje.

Na pitanje da li će se Stefan Karić obradovati kada ga ugleda na vratima Bijele kuće, odgovorio je:

– Iva je moja favoritkinja kada su u pitanju simpatije prema djevojkama iz Bijele kuće. Svaka djevojka je lijepa tamo na svoj način, ali moj tip djevojke su Mina Vrbaški i Iva, ali ukoliko bi trebalo da biram, definitivno Iva – rekao je Mensur, ali i dodao da odlično poznaje Vladimira Tomovića.

 – Ne govorim sa Vladimirom, ali znam ga dobro – bio je škrt na riječima Mensur pred televizijskim kamerama. Međutim, novi zadrugar ispričao je mračne detalje iz prošlosti svog zemljaka samo za neke od beogradskih printanih medija…

Čitaj još:   MAJKA, ŽESTOKO OPTUŽUJE: "Spasioci skočili za djecom tek poslije sat vremena..." (foto)

Naime, po tvrdnjama Aljanpašića, Tomović je zavodio maloletnice, a pored toga je progovorio je o spekulacijama da je Vladimir homoseksualac.

Pogledajte biće to nešto neviđeno…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši