IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Više od 200 policajaca traže malu Moniku: Nestala u potezu od nekoliko stotina metara, JEDAN DETALJ je sumnjiv…

Pripadnici odreda Žandarmerije su se uključili u potragu za Monikom Karimanović (12) ujutro nestala na putu od kuće do osnovne škole…

NIS: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 23.12.2019, 13:20… Više od 200 policajaca traže malu Moniku: Nestala u potezu od nekoliko stotina metara, JEDAN DETALJ je sumnjiv…

Zatražili smo pomoć Žandarmerije, odobrenje je stiglo, oni su nam se priključili, tako da u ovom trenutku djevojčicu traži dvesta policajaca. Juče smo u saradnji sa pripadnicima Uprave za vanredne situacije pretražili priobalje Nišave, ali nije pronađen nikakav trag nestale djevojčice. Jutros je počela pretraga šireg područja mjesta gdje je poslednji put viđena. Pretražuju se napuštene kuće i sva ostala mjesta gdje bi osoba koja je eventualno drži mogla da se skriva – kažu sagovornici iz istrage.

Za sada nema nikakvih tragova koji bi nagovestili šta je moglo da se desi sa Monikom.

– Izgleda kao da je u zemlju propala. Propraćena je telefonska komunikacija, kako njena tako i članova porodice, nema apsolutno ničeg sumnjivog. Jedini trag je dala je kamera na firmi na ulazu u Brzi Brod koja je u 7.28 sati, odnosno osam minuta nakon što je izašla iz kuće zabiležila njen prolazak. Ono što zabrinjava je što kamere u centru naselja koje gledaju na ulicu kojom je morala da prođe na putu do škole, nisu registrovale ništa. Iz toga proizilazi da je ona nestala na potezu od nekoliko stotina metara između te dve tačke – objašnjavaju sagovornici.

Čitaj još:   Zbog toplotnih talasa i suša nastupila lažna jesen... (foto, video)

Detalj koji je posebno sumnjiv i neverovatan je taj što Moniku apsolutno niko nije vidio, iako je ulica kojom je prolazila gusto naseljena. Sa lijeve strane su kuće u nizu, dok sa desne postoji poljana, pa je skoro nemoguće da je neko odvukao preko tog područja, a da nije viđen, naročito što je djete nestalo u vrijeme kada ima puno prolaznika.

Podsjećamo, od kuće djevojčica sa sobom nije ponijela ništa od ličnih stvari, pa ni mobilni telefon kojim bi komunicirala sa osobom sa kojom se eventualno dogovorila. Mogućnost da je otišla svojom voljom odbacuje i njena majka Aleksandra.

Kada je pošla u školu djevojčica je na sebi imala bijelu bluzu, crnu jaknu i crne pantalone, siv šal i roze patike. Visoka je oko 170 centimetara, crne kose i tamnih očiju.

Policija intenzivno traga za djevojčicom sa fotografije i poziva sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njoj da se jave na broj telefona 018/ 522-982…

izvor agencije

Čitaj još:   ANDREJ Nikolaidis: Kakvo je vrijeme došlo, bolje ti je bit bogat no siromašan... (foto, video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši