IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VIRIJEME DANAS: Prvi dan u 2020 sunčan, temperature u plusu… (foto)

DANAS KAO I NEKOLIKO NAREDNIH DANA VEIJEME ĆE BITI Sunčano sa maglom i niskim oblacima…

SARAJEVO: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 01.01 2020, 09: 09…  VIRIJEME DANAS: Prvi dan u 2020 sunčan, temperature u plusu… (foto)

U Regionu jugoistoka Evrope kao i u Bosni i Hercegovini je jutros bilo malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Nešto više oblaka bilo je u centralnim i istočnim područjima. Po kotlinama i uz riječne tokove bilo je i magle. U Hercegovini pretežno vedro.

Temperature zraka u 07.00 sati: Bjelašnica -11 stepeni, Bugojno -8, Ivan-sedlo, Sanski Most i Sarajevo -6, Tuzla -3, Bihać, Livno i Široki Brijeg -2, Grude 0, Gradačac 2, Mostar 7 i Neum 8 stupnjeva.

Atmosferski pritisak je u Sarajevu iznosio 956 milibara, za 14 milibara je viši od normalnog i sporo raste.

Danas se u većem dijelu Bosne očekuje malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. U Hercegovini vedro. U jutarnjim satima po kotlinama centralne i istočne Bosne sa maglom i niskim oblacima. Vjetar u Bosni slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni, a u Hercegovini umjerena bura. Najviša dnevna temperatura od 0 do 6, na jugu od 6 do 11 stupnjeva.

Čitaj još:   UBJEDLJIVA Engleska ispisala historiju i osigurala polufinale: Moćniji nisu bili 50 godina- ponovo su veliki... (foto i video)

U Sarajevu jutro umjereno do pretežno oblačno uz postepeno razvedravanje tokom dana. Najviša dnevna temperatura oko 2 stupnja, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

U većem dijelu Bosne i Hercegovine 1. januar će biti sunčan, saopštio je Federalni hidrometeorološki zavod (FHMZ) BiH…

http://iBalkan.net

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

GRMI, SIJEVA I DANAS…: Gdje će biti nevrijeme u naredna četiri dana…

U, regionu i danas se u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim Read more

Čitaj još:   ADVOKAT POLICAJKE IZ GRADAČCA: "Nije imala nikakav kontakt sa ubicom i nije odala Nizaminu lokaciju, tražit ćemo zaštitu jer joj je život ugrožen" (foto, video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši