IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANAS Meteorolozi najavljuju, padavine u cijelom regionu… (foto)

PROGNOZA JE DA Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme…

SARAJEVO: Region, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, nedelja, 26. 01. 2020…  08: 47…  DANAS Meteorolozi najavljuju padavine u cijelom regionu…

Jutros je u Bosni i Hercegovini bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme...

Slaba kiša se očekuje u Hercegovini i na jugozapadu Bosne. Poslijepodne i krajem dana, padavine se očekuju i ostalim djelovima zemlje. Na planinama susnježica i snijeg. Jutarnja temperatura zraka između 0 i 5, a dnevna do 15 stupnjeva.

Temperature zraka u 07 sati: Bjelašnica -2 stupnja, Gradačac -1, Banja Luka, Bugojno, Jajce i Zenica 0, Sanski Most, Sarajevo, Srebrenica i Tuzla 1, Ivan Sedlo 2, Livno 4, Široki Brijeg 6, Bihać, Grude i Trebinje 7, Mostar 9, Neum 11 stepeni.

Atmosferski pritisak je u Sarajevu iznosi 947 milibara, za 5 milibara je viši od normalnog i sporo raste.

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne, slaba kiša se očekuje u Hercegovini i na jugozapadu Bosne. Poslijepodne i krajem dana, padavine se očekuju i ostalim djelovima.

Čitaj još:   DRAMATIČNO UPOZORENJE SZO: Ako ukinete OVU MJERU doći će do FATALNOG POVRATKA PANDEMIJE!

Na planinama sa susnježicom i snijegom. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 12, na jugu do 15 stepeni.

U Sarajevu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Poslijepodne i krajem dana se očekuje i kiša. U noći, kiša može prelazit u susnježicu. Najviša dnevna temperatura oko 6 stepeni, saopćio je Federalni hidrometeorološki zavod.

U ponedjeljak umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima ponegdje u Hercegovini može pasti i malo kiše. Jutarnja temperatura zraka između 1 i 8, a najviša dnevna do 13 stupnjeva.

U utorak pretežno oblačno vrijeme. Kiša se najprije očekuje na području Hercegovine i zapadne Bosne. Krajem dana padavine i u ostalim djelovima zemlje. Na planinama susnježica i snijeg. Jutarnja temperatura zraka između -1 i 4, a najviša dnevna do 13 stupnjeva.

U srijedu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, u centralnim djelovima i na jugu zemlje, može pasti malo kiše. Na planinama i malo snijega. Jutarnja temperatura zraka između 0 i 7, a najviša dnevna do 13 stupnjeva Celzijusa.

Izvor: iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši