IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PREUZELA STVAR U SVOJE RUKE- ZILHA DANAS PODNIJELA ZAHTJEV ZA RAZVOD BRAKA!

Edis Fetić ubrzo nakon ulaska u rijaliti “Zadruga” objelodanio je svoju vezu sa Draganom Mitar, a svojim postupocima i izjavama javno je ponizio suprugu Zilhu Karišik. On je više puta rekao da će da se razvede kako bi bio sa Draganom, a u tome ga je preduhitrila, još uvjek zakonita supruga. Kako saznajemo, Zilha je riješila da stavi tačku na brak nakon javne prevare i danas predala papire za razvod.

Zilha ne želi da čeka da Edo izađe iz rijalitija već je odlučila da što prije preda zahtjev za razvod braka, što je danas i učinila. Njoj je dojadilo da gleda šta Edo radi sa Draganom i zato je sama donijela ovako radikalan potez. Ne želi više ništa da ima sa njim – rekao je dobro obavješten izvor za Pink.rs.

Naime, Zilha je juče obrisala sve zajedničke fotografije na Instagramu koje je imala sa Edom, a nedavno je na ovoj društvenoj mreži vratila i svoje djevojačko prezime Karišik. Inače, Zilha i Edis imaju troje maloljetne djece, koji ga čekaju kod kuće u Novom Pazaru, dok se on upustio u romansu sa ljubavnicom Draganom Mitar.

Čitaj još:   I zvanično RAZVEDENI: ZILHA i EDO Fetić okončali brak na sudu

Podsjetimo, juče je u “Zadruzi” Edo rekao da smatra da mu se žena neće vratiti, a Zilha je ovim svojim potezom potvrdila njegove slutnje.

Mislim da se ona meni neće vratiti, mislim da ni ne treba, nisam zaslužio ni da me pogleda. Ja ne želim da se vratim, a ona ne treba da se vrati. Ja sam sada rekao u ovom snimku da je Dragana jedini krivac, a i ona meni često kaže da sam ja krivac za njen razvod – rekao je Fetić sinoć tokom gledanja klipova u rijalitiju.

izvor: pink.rs,alo.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more