IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAMA ISPRED BIJELE KUĆE: NAPAD NA PREDSJEDNIKA, nepoznati muškarac htio da ubije Trampa… (foto)

Ipred Bijele kuće u Vašingtonu uhapšen je 25- godišnji muškarac sa nožem, ušetao sa nožem i rekao specijalcima šta mu je namjera…

VAŠINGTON: Svijet, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, nedelja, 09. 02. 2020… 21: 15…  DRAMA ISPRED BIJELE KUĆE: NAPAD NA PREDSJEDNIKA, nepoznati muškarac htio da ubije Trampa… (foto)

Ispred Bijele kuće u Vašingtonu uhapšen je 25-godišnji muškarac sa nožem, nakon što je rekao pripadniku tajne službe da je došao da ubije predsjednika, saopštila je danas policija.

Pomenuti incident se dogodilo predhodnog dana popodne, a uhapšen je Rodžer Hedžpet koji je optužen za prijetnje nanošenja tijelesnih povreda, prenosi AP.

Hedžpet je prišao pripadniku tajne policije koji je partolirao ispred Bijele kuće i rekao da želi da ubije predsjednika Donalda Trampa i da ima nož sa kojim će to učiniti.

Čitaj još:   TUGA I BOL U CRNOJ GORI I CETINJU: Sutra poslednji ispraćaj istaknute glumice IVANE Mrvaljević... (foto, video)

Kako se navodi, kod njega je pronađen nož u futroli zakačenoj za lijevi kuk, dok je na desnoj strani imao praznu futrolu za pištolj.

Nakon hapšenja, osumnjičeni je upućen u bolnicu na zdravstvenu procjenu, a dodaje se da za sada nije poznato gdje živi niti da li ima advokata…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more