IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVO SAOPŠTENJE MINISTARSTVA ZDRAVLJA: Sedam novih slučajeva korona virusa, ukupno 72 zaraženih… (foto)

Od poslednjeg izveštaja jutros u osam časova, pa do sada u 18 časova testirani su uzorci 39 osoba od kojih je sedam pozitivnih i 32 negativnih na novi korona virus…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, utorak, 17. 03. 2020… 18: 26…  NOVO SAOPŠTENJE MINISTARSTVA ZDRAVLJA: Sedam novih slučajeva korona virusa, ukupno 72 zaraženih… (foto)

U Srbiji je registrovano još sedam novih slučajeva korona virusa, čime je broj zaraženih osoba porastao na 72, saopštilo je danas Ministarstvo zdravlja, prenosi Anadolu Agency (AA).

U kućnoj izolaciji nalaze se tri osobe s lakšom kliničkom slikom, dok su četiri osobe zadržane na bolničkom lečenju, bez komplikacija, stabilnog opšteg stanja, navedeno je na sajtu “Covid19.rs”.

Od poslednjeg izveštaja jutros u osam časova pa do sada u 18 časova testirani su uzorci 39 osoba od kojih je sedam pozitivnih i 32 negativnih na novi korona virus.

Čitaj još:   ISTANBUL: Turska uvela nove mjere protiv širenja korona virusa... (foto)

Do 18 časova u nacionalnoj referentnoj laboratoriji Instituta Torlak testirano je ukupno 374 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja…

izvor agencije AA