IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Policija u Raškoj, hapsila u vrijeme policijskog časa, pronađena kesa sa drogom… (foto)

Uhapšena dvojica mladića iste starosne doni (25)…

RAŠKA: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, četvrtak… 02. 04. 2020… 20: 11…  Policija u Raškoj, hapsila u vrijeme policijskog časa, pronađena kesa sa drogom… (foto)

Policija je u Raškoj uhapsila dva 25-godišnjaka, P.R. i N.A. zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga…

Policijski službenici su zatekli osumnjičene na seoskom putu u mjestu Rudnica kod Raške, u vrijeme zabrane kretanja i kod P.R. pronašli kesu sa 201 gram biljne materije za koju se sumnja da je maruhuana, kao i manju količinu kokaina, saopštio je MUP.

U saopštenju se precizira da se N.A. sumnjiči da je zajedno sa P.R. nabavljao drogu.

Čitaj još:   PANIKA, REGION SE I DALJE TRESE, JEDAN JAČI POTRES SRAVNIO BI POLA SRBIJE: Evo ko je najugroženiji... (foto)

Obojici je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.

Takođe, zbog kršenja zabrane kretanja u vreme policijskog časa, sudija Prekršajnog suda u Raški izrekao im je novčane kazne u iznosu od po 50.000 dinara.

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more