IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ANKETA: Ko će biti pobjednik u “Zadruzi 3”: MENSUR u velikoj prednosti…

Samo od vas zavisi!

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda… 22. 04. 2020… 16: 51… PO VELIKOJ ANKETI Ko će biti pobjednik u “Zadruzi 3”: Mensur u velikoj prednosti…

Da se zna ko je najjači…

Ko ima najmanju podršku publike saznajemo svake nedelje kada je u rijalitiju  vrijeme za izbacivanje. Ali, ko je najveći favorit za pobjedu i ko ima najveći vjetar u leđa od strane fanova- ostaje nepoznanica.

Finale treće sezone rijalitija “Zadruga” se bliži, a odnosi među ukućanima postaju sve napetiji.

U prvoj sezoni rijalitija imali smo prilike da vidimo pravi ljubavni trougao između supružnika Slobodana Radanovića i Kristine Kije Kocakar, i njegove ljubavnice Lune Đogani. 

U drugoj gledali smo zamršene ljubavne veze, izgubljene ljubavnike i započete nove romanse, dok je u trećoj akcenat na porodičnim odnosima i neraščišćenim računima porodice Đogani. 

Kroz ove zamršene priče, kao i da što više saznamo o učesnicima, događajima i otkrijemo kroz šta prolaze ukućani rijalitija i njihove prodice, vodili su nas poznati voditelji “Zadruge”. 

Neki su od te uloge odustali vrlo brzo, dok nas drugi kroz “Zadrugu” vode od samog početka. 

Čitaj još:   Ultra CG pokreće kampanju protiv popisa: U PAMET SE GRAĐANI CRNE GORE, śutra se moramo svi u oči pogledat... (foto)

Svi učesnici su tu, a od vas tražimo da odaberete jednog i podržite svog favorita. Pozovite i prijatelje da glasaju da bi rezultati ove ankete bili što vjerniji i kako bi pokazali pravo stanje stvari – ko u ovom trenutku ima najviše šansi da pobjedi u trećoj sezoni “Zadruge”.

Mi vas obavještavamo trenutni plasman i ko je favorit i kakvo je stanje na tabeli:

Evo trenutnog plasmana na našoj trenutnoj listi ko bi danas pobijedio u rijaliti Zadruga 3:

izvor iBalkan.net / agenice

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more