IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZLI LJUDI: Žena stajala na ivici terase na DRUŠTVENIM MREŽAMA navijali da skoči… (foto)

Ženska tvrdoglavost”, navedeno je u bezosjećajnom komentaru…

PANČEVO: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanje vijesti, srijeda… 09. 06. 2020… 09. 41… ZLI LJUDI: Žena stajala na ivici terase na DRUŠTVENIM MREŽAMA navijali da skoči… (foto)

ŠTA NAM SE TO DEŠAVA? KOMENTARI POKAZALI NAJGORE U LJUDIMA Dok je žena u Pančevu stajala na ivici terase, na društvenim mrežama su NAVIJALI DA SKOČI…

Dok je žena predhodne večeri u Pančevu stajala na ivici terase i dok je policijski pregovarački tim pokušavao da je odvrati od te namjere, na društvenim mrežama “pljuštali” su komentari kakve ne biste poželjeli ni najgorem neprijatelju.

“Skoči”, “hajde više, skači”, “jedan, dva, tri, sad!”, samo su neki od brutalnih komentara ostavljenih ispod snimka drame uživo.

Neki su pokušali da “uključe mozak”, pa “smatraju” da takav problem može da se rješi “obrnutom psihologijom”, te da će proraditi stereotipna “ženska tvrdoglavost”.

Čitaj još:   SRPSKA POLICIJA ĆUTI: Kako je Sekuliću slomljen nos, crnogorski političari u klinču u ‘Mažestiku’... (foto)

“Pa reci joj neka skoči. samo kontra i onda će se ona vratiti u kuću i reći ‘sad neću da skočim’. Ženska tvrdoglavost”, navedeno je u bezosjećajnom komentaru.

altFacebook

Naravno, većinsko mišljenje nije ovakvo, te su ostali korisnici ove društvene mreže osudili ovakve komentare, karaterišući ih kao sramotne i užasne.

“Zašto da skoči, što ste takvi, možda djevojci treba pomoć”, “smijemo se jeftinom ljudskom životu, kuda ide ovaj svijet”, neki su od kontrakomentara.

altFacebook

Možda ste pomislili da se stav o mentalnim bolestima kod nas popravio, te da više nije u pitanju tabu tema, ali današnje reakcije to demantuju. Ova situacija pokazuje da o psihičnom zdravlju treba još razgovarati, kako bismo možda imali više saosećanja, piše Blic.

izvor društvene mreže.rs

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   Strašna priča HRVATA kome je ponuđeno da kupi BEBU iz Beogradskog porodilišta: Pitao me kako mi izgleda žena, odgovorio san da je crnka... (foto, video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more