IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EMOTIVNI OPROŠTAJ OD NAVIJAČA FENERA: Bio je za njih MUSTAFA, poručio im je ‘Hvala vam, zbog vas sam postao bolja osoba!’ (foto i video)

Nikola Kalinić, putem društvenih mreža oprostio od miliona navijača svog Fenerbahčea…

ISTANBUL (Beograd): Regija, Sport, košarka, Zanimljivosti, vijesti, utorak 21: 07.20 20…09: 40… EMOTIVNI OPROŠTAJ OD NAVIJAČA FENERA: Bio je za njih MUSTAFA, poručio im je ‘Hvala vam, zbog vas sam postao bolja osoba!’ (foto i video)

Nikola Kalinić je novi košarkaš Valensije, koja je u subotu ozvaničila njegov potpis.

U emotivnoj objavi Kalinić se zahvalio svim saigračima, zaposlenima u klubu i milionima navijačima na svim pohvalama, ali i kritikama.

Zbog njih je, kako je naglasio postao bolja osoba…

Tražili ste od mene sve, a dao sam vam i više od toga. Hvala svima i svim saigračima, navijačima, trenerima, zaposlenima u klubu, ali i svim ljudima na ulicama Istanbula. Hvala vam svima! Bilo je i dobrih i loših trenutaka, pohvala i dobrih komentara, kritika i loših poruka. Hvala vam i na tome. Zbog svih vas sam postao bolji igrač i bolja sam osoba. Za sve uspjehe i neuspjehe, dobra vremena, za plač i emocije, bila je ovo nevjerovatna vožnja– napisao je Kalinić na Instagramu.

Pet godina Nikola Kalinić proveo u dresu giganta sa aziske strane Megaolisa grada Istaanbula, Fenerbahčea. Za to vrijeme osvojio je devet trofeja. Onaj najvrijedniji osvojio je 2017. kada se na fajnal foru u Istanbulu popeo na krov Evrope.

Čitaj još:   SKANDAL NA REFERENDUMU O PRAVOSUĐU: SRBIJANSKI POLITIČAR RAZBIO GLASAČKU KUTIJU (video)

Kako su reporteri regionalnog portal iBalkan.net pratili boravak i igru u blizini parketa ne samo stambolski sportski arena nego i šire, igrač kakav je Nikola Kalinić, rijetko se sreće…

Od miljosti i posebne energije koji su imali jedni prema drugom Kalinić je on navijača prozna posebnim imenom koji je imao i otac nacije Mustafa… bio je on njihov vođa i uvijek su mu vrata Fenera su mu otvorenena…

http://iBalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more