IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUČA I PUCNJAVA KOBNA PO GAZDU: Stradao vlasnik “Colosseuma” policija uhapsila ubicu… (foto)

Marko Radoš, vlasnik kafića “Colosseum” koji se nalazi na Trgu smrtno je stradao nakon pucnjave koja se dogodila u ovom lokalu…

MODRIČA: BiH, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti subota,25. 07…2020…11: 42… TUČA I PUCNJAVA KOBNA PO GAZDU: Stradao vlasnik “Colosseuma” policija uhapsila ubicu… (foto)

 Po prijavi su odmah postupili policijski službeni…

Marko Radoš, vlasnik kafića “Colosseum” koji se nalazi na Trgu Milana Jelića u Modriči smrtno je stradao nakon pucnjave koja se dogodila u ovom lokalu.

Nakon tuče i pucnjave koja je policiji prijavljena u 2.50 uhapšen je Perica Simčević.

– Policijski službenici Policijske stanice Modriča, noćas su uhapsili P.S. iz Šamca, koji je ispalio hitac iz vatrenog oružja prilikom čega je smrtno stradalo lice inicijala M.R. iz Šamca – navedeno je u saopštenju Policijske uprave Doboj.

Čitaj još:   TUGA NAD BOSNOM: Na ahiret preselio Prof. Hadžem HAJDAREVIĆ pjesnik, prozni pisac, esejist, publicist, pisac za djecu... (foto, video)

alt

Navode da je Policijskoj stanici Modriča noćas oko 02.50 prijavljeno je da je došlo do tuče u ugostiteljskom objektu u Modriči.

– Po prijavi su odmah postupili policijski službenici Policijske stanice Modriča  koji su utvrdili da je za sad iz nerazriješenih okolnosti došlo do opaljenja iz pištolja koji je kod sebe posjedovalo lice inicijala P.S, a kojom prilikom je smrtno stradalo lice inicijala M.R, vlasnik navedenog ugostiteljskog objekta – navedeno je u saopštenju.

Uviđaj u toku a istim rukovodi dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj…

Izvor (SB)

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more