IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

LOŠE I LOŠIJE: Glumac koga svi znate, drugi put fasovao koronu, ima upalu oba plućna krila… (foto)

Nedavno je dobio temperaturu, bolove u kostima i mišićima, a i počeo je da kašlje…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 17.11.2020…09: 38… LOŠE I LOŠIJE: Glumac koga svi znate drugi put fasovao koronu, ima upalu oba plućna krila… (foto)

Glumac Vuk Kostić je, naime, prije nekoliko mjeseci preležao i koronavirus bez ozbiljnih simptoma, ali sada ima upalu oba plućna krila, teško diše, i da ponekad i otežano priča.

– Vuk je nedavno dobio temperaturu, bol u kostima i mišićima, a počeo je i da kašlje. Iako je imao sve simptome osobe zaražene koronom, on je tu mogućnost odbacivao, jer je bio ubjeđen da ima antitijela koja ga štite od virusa. Međutim, njegov ljekar ga je savjetovao da uradi PCR test, koji je pokazao da je pozitivan – priča izvor blizak glumcu.

On objašnjava da se Kostić liječi u svom stanu.

Čitaj još:   UBIJANJE U POJAM "HAPPY TV": MARIĆU- "Dovodiš u studio Vučeliće, Bokane huškače da ponovo hvataju i tjeraju nas u rat protiv naših komšija"(foto, video)

– Ima upalu oba plućna krila, teško diše, a nekada ne može normalno ni da govori. Iako je stanje ozbiljno, on je ipak izolovan u svom stanu, nije u bolnici. Doktori su mu propisali terapiju koju mora svakodnevno uzima – rekao je izvor...

Izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more