IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DŽEJ NIKADA NIJE PREBOLIO UBISTVO BRATA: ARKAN ga je ŽIVOG zalio BETONOM I UZIDAO…

Jedina poznata tuča koju je Arkan imao u životu navodno je bila upravo sa Džambom koji je tada pobijedio u duelu, ostavivši Arkanu ožiljak na licu.

Pjevač Džej Ramadanovski, čija je posljednja želja da bude sahranjen po muslimanskim običajima u Beogradu odjeknula kao najveća senzacija, nikada nije prebolio ubistvo brata. Prema pouzdanim izvorima na najbrutalniji način ga je likvidirao Željko Ražnatović Arkan.

Džej je imao mnogo pjesama u svom opusu, a većina su veliki hitovi i dan danas.Jedna od njih je i čuvena balada “Uspio sam u životu”. Međutim, pored toga što je vrlo emotivna, ova pjesma iza sebe krije i jednu nevjerovatnu priču o njenom autoru. Numeru “Uspio sam u životu” napisao je Džejev brat od tetke Iso Lero Džamba, koji je bio najpoznatiji dorćolski mangup.

Rođaci: Iso Lero Džamba i  Džej

Džamba je nestao je prije 27 godina. Poslednji put viđen je u ranim jutarnjim satima ispred kockarnice “London” na uglu Kneza Miloša i Kralja Milana u Beogradu.

Njegovo tijelo nikada nije nađeno, ali smatra se mrtvim.Kobnog jutra 23. septembra 1992. godine Iso je  došao u kockarnicu na šestom spratu “Beograđanke” koju je tada obezbjeđivala agencija “Delije”, a čiji je vlasnik bio Arkan. Već na izlazu iz lifta Džamba se, navodno, sukobio sa žestokim vratarima. Nije želio da plati ulaznicu, a nakon kraće prepirke pljunuo je sliku tadašnjeg komandanta Srpske dobrovoljačke garde- Željka Ražnatovića Arkana.

Čitaj još:   OVAJ VIDEO PREGLEDALO JE VIŠE OD 18 MILIONA LJUDI: Konobarima na svadbi ispala torta, reakcija mladoženje pravi je hit... (foto, video)

Kao po komandi, momci iz obezbjeđenja pretukli su Isu. Snežana Lero, Isina supruga, tužila je kasnije sudu četvoricu Arkanovih ljudi koji su, tvrdi ona, pretukli i u nepoznatom pravcu odvezli njenog Džambu.

Još uvijek se na ulici prepričava da je gomila Arkanovih Delija/Tigrova među kojima su bili Vuksan, Šuca i Gojak, pretukla do smrti Džambu rukama, nogama i kundacima pušaka, strpali ga u gepek i odvezli u Erdut gdje su ga uzidali u temelje benzinske pumpe.

Istorija sukoba između Džambe i Arkana potiče, kako su naveli oni upućeni u okršaje devedesetih, iz Kazneno-popravnog doma za maloljetnike u Valjevu.

Jedina poznata tuča koju je Arkan imao u životu navodno je bila upravo sa Džambom koji je tada pobijedio u duelu, ostavivši Arkanu ožiljak na licu.

Priča se da mu Arkan kasnije to nije zaboravio.

izvor: SB

Čitaj još:   ŽELIM DA ME HODžA SPREMI I DA BUDE SVE KAKO ISLAM NALAŽE: Ovako je Džej govorio pred smrt...
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more