IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 17. decembar 2020. godine

Ovan bez tenzije, Bik ušuškan, Blizancima treba vatre, Rak bojažljiv, Lav radi sa stranicma, Djevica želi promjenu, Vaga upoznaje nekog zanimljivog, Škorpija na tragu novca, Strijelac čuva ideje, Jarac ima zanimljiv dan, Vodolija kreativna, a Ribe nadahnute. Ovo je dnevni horoskop za 17. decembar 2020. godine.

OVAN

Samopouzdanje je naglašeno. Imate utisak da sve možete da postignete. Upravo zbog toga pravite zahtjevnije poslovne planove. Dopada vam se osoba koju pokušavate da šarmirate. Mogući su problemi sa hormonima.

BIK

Komunikacija je vaše najjače oružje. Ostvarujete komunikaciju sa predstavnicima medija i ostavljate povoljan utisak. Imate simpatiju koju pokušavate da osvojite. Druga strana nije inpresionirana vašim nastupom. Zdravlje je odlično.

BLIZANCI

Očekuje vas konstruktivan razgovor sa nadređenom osobom u vezi novog projekta. Druga strana ima visoka očekivanja od vas. Vaše emocije su stabilne i jake. Imate utisak da će veza vječno da traje. Zdravlje je solidno.

RAK

Posao se odvija na zadovoljavajući način. Što se tiče finansija vaša očekivanja su pretjerana. U mislima vam je bivši partner. Imate želju da ga vidite, ali ne želite da vi inicirate obnovu kontakta. Moguće su povrede.

LAV

Iznenađeni ste novom poslovno ponudom. Toliko dobro zvuči da razmišljate da je prihvatite. Pred vama je novo poznanstvo. Druga strana ostavlja odličan prvi utisak i želite da je vidite ponovo. Pritisak je nestabilan.

Čitaj još:   TUGA VELIKA: Od posljedica koronavirusa nastradala zvijezda horor filmova... (foto i video)

DJEVICA

Nezadovoljni ste situacijom na poslu. Iznenadne teškoće totalno remete vaš poslovni raspored. Umjesto da radite šta ste planirali sada pokušavate da riješite probleme. Zadovoljni ste vezom. Očekuju vas problemi sa pritiskom.

VAGA

Komunikacija sa saradnicima ne teče glatko. Ne uspjevate da se koncentrišete i zbog toga se ne razumijete najbolje sa kolegama. Gajite ambivalentna osjećanja prema partneru i ne znate koje je osjećanje jače. Očekuju vas problemi sa alergijama.

ŠKORPIJA

Prilično ste samouvjereni, energični i sugestivni. Vi ste vođa u komunikaciji sa kolegama i namećete svoje stavove. Zadovoljni ste odnosom sa partnerom i blaženo nesvjesni da ste ga idealizovali. Osjećate se dobro.

STRIJELAC

Situacija na poslu je radna, opuštena i uspješna. Sve se odvija glatko. Što se tiče finansija, slijedi priliv novca. Pred vama je novo poznanstvo. Druga strana vas intelektualno stimuliše, ne i emotivno. Zdravlje je solidno.

JARAC

Vaše samopouzdanje vam pravi više štete nego koristi. Pravite grandiozne planove, a niste svjesni da nećete moći da ih realizujete. Emotivno ste zadovoljni i pružate partneru osećaj stabilnosti. Povedite računa o disajnim organima.

VODOLIJA

Osjećate se nesigurno zbog loših finansija. Poslovna saradnja sa inostranim saradnicima se odlično odvija. Emocije su vam žestoko proradile i trudite se da što više vremena provedete sa voljenom osobom. Raspoloženje vam varira.

Čitaj još:   Vic dana Mujo i razvod od Fate...

RIBE

Samopouzdanje je vaš zaštitni znak. U potpunosti ste posvećeni obavezama, željni uspjeha koji i postižete. Emotivno ste zainteresovani, ali nemate hrabrosti da simpatiji otvoreno pokažete svoje emocije. Izbjegavajte alkohol.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more