IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: Ministar Radulović se izvinio Darku Pajoviću ambasadoru Crne Gore u Kini… (foto)

Radulović je, podsjetimo, na Tviteru lajkovao sporni komentar koji se odnosio na Pajovića… 

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, nedelja,20.12.20 20…19: 11… PODGORICA: Ministar Radulović se izvinio Darku Pajoviću ambasadoru Crne Gore u Kini… (foto)

Ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović izvinio se danas Darku Pajoviću, ambasadoru Crne Gore u Kini, čiji je opoziv utvrdila Vlada na prijedlog Ministarstva vanjskih poslova. 

Radulović je, podsjetimo, na Tviteru lajkovao sporni komentar koji se on i odnosio na Pajovića. 

“Žao mi je što je jedan moj nesmotreni lajk, usljed vrlo dinamične agende koju imam posljednjih nedjelja, dobio publicitet u medijima.

Posljednjih dana sam, možda, nedovoljno pažljivo, a isključivo sa ciljem da budem dostupniji građanima, lajkovao tvitove upućene meni, kako bih se i stavio do znanja da sam pročitao objavu.

Koristim priliku da se izvinim g-dinu Pajoviću i javnosti za ovu moju nesmotrenost koja nije imala za cilj da bilo koga uvrijedi.

Nikada se ne bih podsmijavao ili rugao nekome, te mi ni ovdje nije bila namjera da uvrijedim g-dina Pajovića”, naveo je ministar na kontaktima sa medijima Ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović…

Čitaj još:   DAJE SE NA ZNANJE, HRVATI UVODE EURO: Evo kada će "poslati" kunu u historiju... (foto + video)

“Nijesam čovjek koji ce vrijeđati bilo koga ili likovati kada neko odlazi sa funkcije. U narednom periodu, moje aktivnosti će biti publikovane isključivo preko naloga Ministarstva vanjskih poslova”, napisao je on Đorđe Radulović

izvor Antena M

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   BRAVO ZA NAŠE HEROJE Odlične vijesti: Spasioci iz BiH ispod ruševina izvukli šest članova porodice, roditelji i djeca su živi... (foto, video)