IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 24. decembar 2020. godine

Ovan ambiciozan, Bik razapet, Blizancima u pomoć pristižu Vaga ili Vodolija, Rak se oslanja na prijatelje, Lav se okreće partneru, Djevica želi promjenu, Škorpija eksperimentiše, Strijelac u provodu, Jarac bez inspiracije, Ribe u tajnoj ljubavi. Ovo je dnevni horoskop za 24. decembar 2020. godine.

OVAN

Uživate u poslovnom uspjehu. Osjećate se kao slavljenik. Saradnici vam iskreno čestitaju na odličnim rezultatima. Pred vama je novo poznanstvo. Druga strana ostavlja pozitivan prvi utisak. Zdravlje je stabilno.

BIK

Fokusirani ste na pravljenje tajnih poslovnih planova. Ne želite da iko ukrade vašu poslovnu ideju. Upoznajete novu osobu preko društvenih mreža. Oduševljava vas kvalitetna komunikacija. Mogući su problemi sa hormonima.

BLIZANCI

Odlično se slažete sa nadređenom osobom. Objašnjava vam svoju poslovnu zamisao i vi tačno znate kako da je realizujete. Niste pretjerano zainteresovani za partnera tako da ne primjećujete da ima probleme. Glava je osjetljiva.

RAK

Ne osjećate se dobro zbog posla. U toku je nepovoljan period, posla ima jako malo, a vi ste bez ideje kako da proširite obim posla. Niste raspoloženi za susret sa partnerom i ostajete kod kuće. Digestivni sistem je osjetljiv.

LAV

Od realizacije vaših poslovnih planova nema ništa. Pojavljuju se problemi koji imaju prioritet i koje morate prvo da riješite. Prekidate vezu jer su emocije prema drugoj strani prošle. Pritisak je promjenljiv zbog čega se loše osjećate.

Čitaj još:   BRAVO ZA BAKIRA IZETBEGOVIĆA, POTOPIO DODIKA:"Napravljena je NEZAPAMĆENA SRAMOTA!"

DJEVICA

Odličan je dan za dobijanje nove poslovne ponude. Ne uspjevate da joj nađete nijednu manu tako da ste na putu da je prihvatite. Maksimalno ste posvećeni porodici, naročito potomstvu. Zdravstveni problem je vezan za bol u leđima.

VAGA

Niste pretjerano skoncentrisani tako da su mogući nesporazumi sa kolegama. Stupate u komunikaciju sa bivšim partnerom i dajete novu šansu vezi. Vjerujete da ćete izbjeći ponavljanje grešaka. Muče vas alergije.

ŠKORPIJA

Zabrinuti ste zbog posla. Ne samo da se obim posla smanjuje nego se pojavljuju i novi problemi koje ne uspjevate da prevaziđete. Razmišljate intenzivno o tajnoj simpatiji. Raspoloženje je u padu.

STRIJELAC

Niste pretjerano skoncentrisani pa su mogući nesporazumi sa kolegama koje brzo rasčišćavate. U emotivnom smislu nema novih desavanja. Osoba koju upoznajete ne budi interesovanje u vama. Mogući su problemi sa alergijama.

JARAC

Svi poslovi gde je potrebna kvalitetna komunikacija vam idu od ruke. Lako izlazite na kraj sa predstavnicima medija. Simpatiji dajete do znanja da vas zanima veza, ali vas ona odbija. Nemate namjeru da odustanete od veze. Zdravlje je stabilno.

VODOLIJA

Fokusirani ste na oblast suđenja. Uspjevate da postignete dogovor tako da vam ogroman teret pada s leđa. Bivši partner obnavlja komunikaciju sa vama. Iznenađeni ste njegovim potezom. Osjećate se dobro.

Čitaj još:   ZIMA NA ODLASKU PROMIJENILA PLANOVE: Temperature će pasti 20 stepeni C, kiša će postepeno prelaziti u susnježicu, vrijeme do kraja aprila… (foto)

RIBE

Maksimalno ste posvećeni komunikaciji sa strancima. Prilično ste optimistični po pitanju uspostavljanja poslovnog dogovora sa njima. Jako ste tužni zbog prekida veze. Nedostaje vam bivši partner. Zdravlje je solidno.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more