IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR- Državni sekretar Mirsad Đerlek: Epidemiološka situacija zabrinjavajuća… (foto i video)

Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Mirsad Đerlek ocijenio je danas da je epidemiološka situacija u Novom Pazaru zabrinjavajuća i da treba učiniti sve da bi se izbjegao prošlogodišnji scenario…

NOVI PAZAR: Srbija, vijesti, utorak, 09.03.2021…19: 59… NOVI PAZAR- Državni sekretar Mirsad Đerlek: Epidemiološka situacija zabrinjavajuća… (foto i video)

Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Mirsad Đerlek je nakon sastanka sa direktorima zdravstvenih ustanova i gradonačelnikom Novog Pazara Nihatom Biševcem novinarima, samo nekoliko medija koji su pozvani, rekao da svakodnevno raste broj hospitalizovanih.

“Trenutno je hospitalizovano 140 pacijenata zaraženih korona virusom, broj otpusta je mnogo manji od broja prijema. Ne bi željeli da nam se desi scenario od prošle godine, zato sam po nalogu ministra došao da sagledam situaciju i da vidimo šta možemo da pomognemo “, rekao je Đerlek.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Izabrani zamjenici tužioca u najvećem gradu u Sandžaku ... (foto)

Gradonačenik Biševac je apelovao na sugrađane da se vaksinišu, kao i da poštuju protivepidemiološke mjere i smanje kontakte.

Sastanak je pratilo samo nekoliko medija u ovom gradu, dok su ostali uskraćeni na pravo da dobiju odgovore na brojna pitanja koja interesuju javnost.

Izvor: Radiostoplus.com

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more