IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZASTRAŠUJUĆA POVREDA I UŽAS NA “MAKSIMIRU”: VEZISTI NOGA PUKLA NA DVA MJESTA… (foto)

Brutalan start bivšeg saigrača ga poslao direktno na operaciju!!!

ZAGREB: Hrvatska, Sport, vijesti, ponedeljak, 22.03… 00.20… ZASTRAŠUJUĆA POVREDA I UŽAS NA “MAKSIMIRU”: VEZISTI NOGA PUKLA NA DVA MJESTA… (foto)

Neki igrači su se držali i za glavu, odmah je bilo jasno da nešto nije dobro. Joey Suk se nije dizao, tri minute mu se ukazivala liječnička pomoć. A onda je njegov suigrač klupi dobacio: ‘It's broken” (slomljena je)

Nogometaš Gorice Joey Suk (31) doživio je stravičnu ozljedu u derbiju s Dinamom… Noga mu je puknula na dva mjesta i još večeras morat će na hitnu operaciju, potvrdili su iz kluba.

Joey Suk slomio je nogu na dva mjesta, pukle su obje kosti potkoljenice i već večeras bit će operiran. Stay strong, Suki! – objavila je HNK Gorica na službenom Facebook profilu.

Siniša Oreščanin bez važne karike ostao je u 50. minuti. Poslije dvoboja s bivšim suigračem Marijanom Čabrajom, Suk je ostao ležati na travnjaku.

Glavni sudac Dario Kulušić dosudio je prekršaj za goste, bila je to velika prilika za Kristijana Lovrića na 20-ak metara od Dinamovog gola. No, Suk se nije dizao, igrači Gorice su brzo signalizirali liječnicima na svojoj klupi da uđu u teren.

Čitaj još:   PUT Vitalija Klička- od SSSR- a do SAD: "ISPIRALI SU NAM MOZAK..." (foto)

Da, neki su se držali i za glavu, odmah je bilo jasno da nešto nije dobro. Joey Suk se nije dizao, tri minute se ukazivala liječnička pomoć, treneru Gorice Siniši Oreščaninu nije bilo jasno što se događa s njegovim igračem. A onda mu je s terena njegov igrač Matthew Steenvoorden dobacio:

– It's broken! (slomljena je)

Joey Suk teren je napustio na nosilima Hitne pomoći, a po izlasku odmah su ga preuzeli službenici Hitne pomoći. Nadamo se da će oporavak ponajboljeg igrača Gorice biti brz i bezbolan pa da ćemo i Suka vrlo brzo opet vidjeti na travnjacima.

Samo koju minutu kasnije, gostima se ozlijedio i Steenvoorden… Njegovo stanje još nije poznato, no ozljeda na sreću nije ni približno teška kao Sukova.

Dinamo je u tim trenucima vodio 1-0 golom Brune Petkovića iz 47. minute na asistenciju Stefana Ristovskog. Derbi je naposljetku završio jedinim golom hrvatskog reprezentativca, koji u ponedjeljak stiže na okupljanje Vatrenih. Piše Boris TrifunovićHrvoje Tironi / Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Čitaj još:   Vic dana Tajkunu oteli ženu

Izvor 24sata.hr

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more