IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DARKO LAZIĆ PUCAO IZ PIŠTOLJA U TV APARAT: Vjerenica UPLAŠENA I U ŠOKU! (foto i video)

Svađe su, kako je navodeno, bile sve učestalije…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 28.04.2021…21. 59… DARKO LAZIĆ PUCAO IZ PIŠTOLJA U TV APARAT: Vjerenica UPLAŠENA I U ŠOKU! (foto i video)

Vijest da je Marina Gagić napustila Darka Lazića i iz Brestača otišla u kuću svojih roditelja u Pećincima prenijeli su svi regionalni mediji

Dešavanja u regionu i sve o ZVIJEZDAMA I TRAČEVIMA za regionalni portal iBalkan.net prati ADNA Bojadžić…

MARINA POBJEGLA SA SINOM Šok! Darko Lazić očajan, moli da se pomire- pristaje na sve: “Plače i kuka da vidi Alekseja”

Navodno, par već duže vrokeme ima nesuglasice i, kako se navodi u tekstu, često se svađa, a tokom jedne žestoke rasprave pjevač je u samom i naletu bijesa navodno uzeo čak i pištolj i pucao u televizor, tvrdi Kurir.

DARKO Lazić i njegov privatni život već godinama intrigira javnost, to je sve nedavno bilo u centar pažnje i dospio zbog povezanosti sve to u kriminalni milje- s ekipom Velje Nevolje. Ipak, pored tih problema, dosta trpi i Darkov emotivni život, pa je s Marinom poslednjih nekoliko mjeseci navodno i na ratnoj nozi.

Kako izvor blizak pjevaču kaže za pomenuti medij, on i Gagićeva od kraja prošle godine ne funkcionišu, a svađe su sve češće. Marini smeta što Darko krije neke stvari od nje, izlazi iz kuće kad mu se prohtje, ne javlja se a i na telefon i što u nekoliko navrata nije znala gdje je on u pola noći. 

Te razmirice su postale sve burnije kako je vrjeme odmicalo, nedavno je folker napravio haos u porodičnoj kući u Brestaču, gde zajedno žive.

On je u jednom trenutku navodno podivljao zbog svađe s vjerenicom, počeo je da urla i da baca stvari po kući, a kako kaže sagovornik, potom je otišao do sobe, do mjesta gdje drži oružje i izvadio pištolj, tvrdi Kurir. 

Čitaj još:   BIH NA NOGAMA: Ne žele radioaktivni i nuklearni otpad uz svoju granicu...

Kako je navedeno u tekstu, izletio je s pištoljem u dnevnu sobu, gdie je bila Marina, a potom vitlao vatrenim oružjem, pucao u televizor i pogodio ga. 

Njegova vjerenica je tada navodno vrisnula i počela da plače, a potom je izašla iz kuće, međutim, uspjeli su da izglade stvari ubrzo. 

Darko je obećao da se tako nešto neće ponoviti i da će raditi na njihovom odnosu, pa mu je Marina dala drugu šansu.

Kako se navodi, ona ne može više da podnese pritisak javnosti i informacije koje kruže o pjevaču, a izvor tvrdi da je uplašena a i za svoju bezbjednost i bezbjednost njihovog sina Alekseja. Poslednjih nedelja ponovo su i zaređale svađe, pa se pre nekoliko dana spakovala s djetetom otišla u rodne Pećince.

Izvor Kurira kaže da ona ima punu podršku svoje porodice, koja od početka nije bila za njenu vezu s Darkom. Navodno, Marinini roditelji nisu željeli da se ona preseli u Brestač i živi s njim, a još manje da se uda za njega. 

Tome se naročito protivio njen brat, koji je otvoreno pokazivao netrpeljivost prema folkeru i koji je sestri govorio da uvijek može da se vrati kod njih. Sa i druge strane, roditelji su vremenom prihvatili situaciju i Darka, ali im je to drago što je ipak presjekla i riješila da ga ostavi.

Nije bilo moguće stupiti u kontakt s Marinom, budući da je isključila telefon, ali je ipak, prije toga, dala izjavu.

Ja više ne pripadam javnom svetu. Nemam komentar na spekulacije, toliko od mene. Ne želim ni da potvrdim ni da demantujem napise“, rekla je Marina za Blic.

S druge strane, Darko je potvrdio da je u pitanju mala svađa, ali da će sve biti u redu.

Čitaj još:   THY 18 juna počinje letjeti: Direktni letovi za Tursku iz 16 evropskih gradova... (foto i video)

Sve je okej, malo smo se posvađali. Tako je u svakoj zajednici, postoje svađe, ništa strašno. Zajedno smo, malo smo se sporečkali. Svađa ko svađa“, izjavio je Darko za Telegraf.

Takođe, na ovu temu se oglasila i njegova majka Branka Lazić.

“Nemojte mene da pitate takve stvari, pitajte njih. Nisam upućena, njihova stvar. Ne mogu da živim njihove živote, ne bih se mešala. Možda su se jutros posvađali! (smeh)”, rekla je za Blic.

Inače, Marina je otpratila Darka na Instagramu i obrisala i to sve zajedničke fotografije s njim. Ostavila samo jednu na kojoj su sa sinom.

Darko Lazić o Velji Nevolji:

Izvor (MONDO/ Kurir)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more