IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČIĆ i Grešne pretpostavke i zaključak: U Crnoj Gori žive građani, a ne etnički predstavnici stranih… (foto i video)

“Iz pogrešne pretpostavke, pogrešan zaključak: U Crnoj Gori žive građani naše države, a ne etnički predstavnici stranih”, objavio je Nikolić na Twitter- u…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti… nedelja, 30.05. 2021…13. 29…VUČIĆ i Grešne pretpostavke i zaključak: U Crnoj Gori žive građani, a ne etnički predstavnici stranih… (foto i video)

Portparol Demokratske partije socijalista Miloš Nikolić reagujući na izjavu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića u kojoj je kazao da će Srbija uvijek biti kriva ako se bude pitala za 29 odsto svog stanovništva u Crnoj Gori, poručio je da se iz pogrešne pretpostavke izvlači pogrešan zaključak.

“Srbija će uvek biti kriva samo ako bude pitala za 29 odsto SVOG stanovništva u Crnoj Gori”, reče juče Vučić. MVP, je kao noj u pijesku i pravi se da nije čulo da predsjednik druge države prisvaja dio stanovništva Crne Gore i stvara lažni alibi za miješanje u unutrašnje stvari naše države”, napisao je Nikolić.

Čitaj još:   SONJA BISERKO O PUŠTANJU OSUĐENOG RATNOG ZLOČINCA NA SLOBODU: Hoće li biti dočekan kao heroj? (foto, video)

Portparol DPS-a istakao je da su ovakve izjave neodržive.

“Iz pogrešne pretpostavke, pogrešan zaključak: U Crnoj Gori žive građani naše države, a ne etnički predstavnici stranih”, objavio je Nikolić na Twitter- u.

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more