IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GAF SKANDAL TV Voditeljke: Pokazala međunožje u tv emisiji… (foto i video)

Snimak izveštavanja talijanske voditeljke Paole Ferari sa jedne od utakmica Evropskog prvenstva u fudbalu postao je pravi hit na društvenim mrežama.

RIM: Svijet, Zanimljivosti, vijesti… nedelja, 20.06.2021…00: 04… GAF SKANDAL TV Voditeljke: Pokazala međunožje u tv emisiji… (foto i video)

Tako je, 60- godišnja novinarka i to, vijerovatno nesvjesna da je snima TV kamera, prekrstila noge i na tren pokazala međunožje dok je bila uživo u programu.

Inače, Ferari radi za italijansku televiziju RAI i vodi specijalni program povodom Europskog prvenstva, a nakon što je njena snimak postala viralan, ona se oglasila i objasnila:

„Snimak je postao viralan i priča se više o tome nego o onom što se događa na terenu. Dogodilo se, ništa strašno“, rekla je...

Kako mnogim korisnicima društvenih mreža ova scena lični na ono svima dobro poznatu, Šeroun Stoun u „Niskim strastima“, voditeljka je na svoj način i sve prokomentarisala:

Čitaj još:   U saobraćajnoj nesreći poginuo Admir Kolašinac

„Ona je jeda od najseksi žena na svijetu. S upoređivanjem su malo isto pretjerali, jer Šeron Stoun u toj sceni nije nosila donji veš. Ja više volim da čuvam zdravlje i održavam higijenu“, zaključila je.

Pratite portal iBalkan.net na društvenim mrežama i to InstagramFejsbuk  i Tviter

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more