IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TREBA DA SE UPAMTI Krivokapić: „Ovako otrovne strele iz Srbije nisu zabilježene u istoriji“(foto)

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić izjavio je da nije zabilježeno u istoriji Crne Gore da su u kratkom vremenskom periodu sa istih najviših državnih adresa Srbije upućivane “ovako otrovne strele” ka Vladi Crne Gore, premijeru i predsedniku Skupštine, pokušavajući na taj način da vlast u toj zemlji proglase izdajnicima…

PODGORICA: Regija, Zanimljivosti, vijesti…četvrtak, 24.06.2021…14: 04…  TREBA DA SE UPAMTI Krivokapić: „Ovako otrovne strele iz Srbije nisu zabilježene u istoriji“(foto)

„U Luksumbergu sam citirao nikog drugog do Marka Miljanova: ‘Kada vas napadaju nemojte odgovarati, jer ako imaju imalo obraza zastiđeće se za ono što rade'“, poručio je Krivokapić, a navodi se u saopštenju Vlade Crne Gore.

Premijer Crne Gore je u Luksemburgu prisustvovao PRVOJ Međuvladinoj konferenciji Evropske unije i Crne Gore.

On je istakao da Vlada Crne Gore aktivno radi na nadogradnji odnosa sa svim svojim susejdima kako bi svojim primjerom dala podstrek za svaki demokratski, ekonomski i drugi napredak regiona.

Zdravko Krivokapić je naglasio da je u više navrata istaknuto da je Crna Gora posvećena razvoju dobrosusjedskih odnosa sa Srbijom.

Čitaj još:   NEVIĐENI POTOP: Razbijen mit o medijskoj moći Dnevnog avaza...

„Pokušali smo sve što je do nas i možda najbolji način je da smo mi isti sarađaivali tamo gdje moramo, a to je na nivou ministara. Jedino a to je premijer a da nije posjetio Srbiju“, istakao je Krivokapić.

On je ocijenio da veliki broj turista iz Srbije koji trenutno borave, sasvim nesmetano, u Crnoj Gori, pokazatelj su da trenutno „zaoštravanje odnosa“ dvije države na političkoj ravni neće uticati na svakodnevni život građana naše dvije zemlje.

„Politika nikada nije mogla da utiče na međuljudske odnose naših građana, jer smo na kraju dana upućeni jedni na druge. Prirodno je da imamo nesuglasice, ali mislim da je vrijeme da akcenat stavimo upravo na ono što nas spaja, a ne razdvaja“, zaključio je Krivokapić.

Izvor Nova.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more