IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PREMIJER ZOVE TURISTE: Dođite u “slobodnu” Crnu Goru, a građani kažu, ne brukaj nas! (foto)

“Dobro došli u slobodnu Crnu Goru”, pozivnica je koju je turistima na Twitteru uputio premijer Zdravko Krivokapić

PODGORICA: Crna Gora, Putovanja, vijesti… subota,03.VII. 2021…19.59… PREMIJER ZOVE TURISTE: Dođite u “slobodnu” Crnu Goru, a građani kažu, ne brukaj nas! (foto)

Krajnje neprimjerena i jeftino politikanstka poruka premijera Krivokapića izazvala je burne reakcije korisnika društvenih mreža.

Jedna od korinica Twittera napisala je: Svaki iole normalan građanin koji živi u Crnoj Gori, poslije ove izjave se osjeća postiđeno i poniženo kad vidi ko je premijer. Ja se prvi put u svom životu sad ne osjećam slobodno u svojoj zemlji.

Brojni su komentari kojima građani iskazuju revolt zbog premijerove izjave:

*Slobodna je vazda bila, i od tebe ćemo je oslobodit…

*Daj budi ozbiljan, ne brukaj nas. Crna Gora je slobodna od 1945. kad i čitava Evropa…

Čitaj još:   VELIKI SKANDAL Predsjednik Opštine Tuzi- Nik Đeljošaj: Policajci su mi maltretirali djecu, podnijeću krivičnu prijavu... (foto, video)

*Uzmi bruku za blago, blago nesta, bruka osta!

*Vi u Srbiji niste dobrodošli, mada su tamo Vaši, bave se biznisom, i, nećete vjerovati, niko ih ne dira i optužuje za bilo šta…

*Bilo bi interesantno pitati sve one milione turista koji su posjetili Crnu Goru prethodnih godina, prije 30. avgusta, jesu li osjećali da dolaze i borave u ne-slobodnoj, zarobljenoj državi?

Sraman natpis! Sraman!

* Kako Vas nije sramota da ovo izjavite. Pa u “neslobodnoj” Crnoj Gori si bio predsjednik Akreditacionog tijela, primao dvije plate, sagradio bespravno kuću na obali mora…. Stvarno ste isti kao Sveto Marović, on ne smije doći u Grbalj, a Vi u Cuce…(M.D.)

izvor CdM. me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more