IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZNA SE IDENTITET MUŠKARCA IZ SRBIJE KOJEG JE UHAPSILA SARAJEVSKA POLICIJA: Riječ je o sinu legendarnog pjevača… (foto)

Pripadnici policije Kantona Sarajevo uhapsili su na osnovu potrage, R. S. iz Loznice, a riječ je o najstarijem sinu poznatog pjevača, koji je eto ovog puta osumnjičen za razbojništvo…

SARAJEVO: Regija, Crna Hronika, vijesti… nedelja, 18.07.2021…00: 51…ZNA SE IDENTITET MUŠKARCA IZ SRBIJE KOJEG JE UHAPSILA SARAJEVSKA POLICIJA: Riječ je o sinu legendarnog pjevača… (foto)

Kako saznajemo, sa Rašidom je uhapšena i njegova djevojka i da je ona ta koje je učestovala s njim u nelegalnim radnjama.

Pripadnici policije Kantona Sarajevo uhapsili su jučer, na osnovu potrage, R. S. iz Loznice, a riječ je o najstarijem sinu Sinana Sakića, Rašidu Sakiću, koji je ovog puta osumnjičen za razbojništvo.

„On je uhapšen jučer, te je u popodnevnim satima predat u nadležnost policijskih službenika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske“, saopćeno je iz kantonalnog MUP-a, piše Srpskainfo.

Čitaj još:   NOVI PAZAR I BEOGRAD...ŽARIŠTA COVID19: MOGUĆ POLICIJSKI ČAS!

Kako saznajemo, sa Rašidom je uhapšena i njegova djevojka koje je učestovala s njim u nelegalnim radnjama.

Podsjetimo, Rašid Sakić je pjevačev najstariji sin iz prvog braka, a njegovo ime često se nalazilo na stupcima crne hronike zbog sukoba sa zakonom. U podužem dosijeu, Sakić ima upisano i ubistvo zbog kog je proveo u zatvoru 12 godina.

izvor (SB)

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more