IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GNUSNI KOMENTARI: “Klošar muslimanski, što ga nisu ubili 1995. kao i ostale” (foto)

Brutalne poruke ĆAMILU Durakoviću nakon Dodikovog poziva…

BANJA LUKA: BiH, Crna Hronika, vijesti… subota, 31.07.2021… 13: 59…  GNUSNI KOMENTARI: “Klošar muslimanski, što ga nisu ubili 1995. kao i ostale” (foto)

predsjednik SNSD-a Milorad Dodik pozvao je jučer na smjenu predsjednika Skupštine Općine Srebrenica Ćamila Durakovića. Dodik je ovo učinio nakon što je Duraković odlučio podnijeti krivičnu prijavu protiv novinara RTRS-a Branimira Đuričića zbog negiranja genocida u Srebrenici.   

Duraković je na svom Facebook profilu objavio neke gnusne komentare koji su upućeni nakon ovakve Dodikove inicijative, te je poručio da su oni plod retorike Milorada Dodika, Nenada Stevandića i Nebojše Vukanovića.

– Treba ga smjeniti, što ga nisu bili 1995. kao ostale. Nož, žica, Srebrenica – jedan je od komentara.

Čitaj još:   TVRDIO DA JE "KREPAK I ČIO" I "Sprema se za nove trudove i podvige", Anfilohije u teškom stanju u bolnici na Cetinju... (foto i video)

 Nema tog Dodika, Stevandića niti Vukanovića koji će me spriječiti da, kao građanin i neko ko je preživio genocid u Srebrenici, odustanem od zakonskog prava da krivično gonim one koji negiraju genocid. Isto tako, nema funkcije niti pozicije, zbog koje bih od tog prava odustao – poručio je Duraković.

izvor Faktor.ba

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more