IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOK ! Gradonačelnik Banja Luke ”ODLIJEPIO” na KIJU KOCKAR! Provodili se u Crnoj Gori(video)

Pobjednica prve “Zadruge” Kija Kockar u posljednje vrijeme ne odvaja se od gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića, u prilog čemu govore i ekskluzivni paparaco snimci, piše Pink.rs.

Oni se već neko vrijeme prate na Instagramu, gdje jedno drugom lajkuju fotografije, a očito da su svoj zagonetni odnos digli na “viši nivo”, čim vrijeme zajedno provode i na Crnogorskom primorju. Kija i ovaj mladi političar, koji ima svega 28 godina, uhvaćeni su u mjestu Baošići, u blizini jednog poznatog hotela.

Prema pisanju Pink.rs, njih dvoje su se zajedno kupali u moru, a potom je Stanivuković riješio da rijaliti zvijezdi priredi još veći i intenzivniji užitak, te se popeo na skuter kako bi sve pripremio za brzu vožnju Jadranom.

Kija je za to vrijeme plivala, dok se gradonačelnik Banja Luke šepurio u šortsu za kupanje, piše Pink.rs. Čim joj je mlađani Draško dao znak, Kija se popela se na skuter, stavila sigurnosni prsluk i čvrsto ga zagrlila oko struka, a zatim se sa njim odvezla u nepoznatom pravcu.

Čitaj još:   DODIK, PRED PUTINA SA BAJRAKOM BiH, RS-a SAMO NA REVERU: Žalio se na Bošnjake, evo šta mu je Putin odgovorio (FOTO)

Sve ovo zabilježeno je na snimcima u čiji posjed je došla redakcija Pink.rs, a da li je riječ o nekoj tajnoj vezi i ima li među njima nečeg više od prijateljstva, ostaje da se sazna.

izvor: SB

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   ALEKSANDAR Vučić o sankcijama Rusiji namerno priča tako da ga niko ne razume: "Kako uvesti sankcije Rusiji, a da ne boli?" (foto, video)