IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Nova ljevica nudi ORGANIZOVAN prevoz SRBIMA iz CRNE GORE na KOSOVO, da priskoče u pomoć braći!!!

Povodom najnovijih dešavanja na graničnim prelazima Jarinje i Brnjak, GP Nova ljevica nudi Srbima iz Crne Gore organizovan polazak na Kosovo i pomenute granične prelaze.

Kako branitelji srpskih interesa ne pokazuju zainteresovanost da priskoče u pomoć svojoj braći, GP Nova ljevica stavlja stavlja svoje kapacitete umjesto njih, koji su za to plaćeni, saopštio je predsjednik tog pokreta, Saša Mijović.

“Nadamo se da zagovornici predstavnika “Srpskog sveta” iz partija na vlasti neće ostaviti građane na cjedilu, da sami idu i brane srpske interese na Kosovu, već da će biti predvodnici, i za njih ostavljamo prva mjesta u autobusima. Prvi autobus je rezervisan za predstavnike poslaničkih klubova Demokratskog fronta i njihovih koalicionih partnera, Demokrata, URA-e, urednike portala IN4S i Borba. I naravno Zdravka i Joanikija”, istakao je on.

Čitaj još:   VUČIĆ PORUČIO SRBIMA: "Poslije dvije- tri rakije ratovali bismo sa pola svijeta!" (foto, video)

Mijović smatra da je, prije nego li krenu da ruše mauzolej na Lovćenu i počnu praviti kapelu na Lovćenu, neophodno da izvrše pripreme u vidu prelaska granice sa Kosovom i nedozvoljavanje mijenjanja tablica.

“Napominjemo da je poželjno da samo idu oni koji nijesu operisani. Prijavljivanje se vrši na zvaničan meil GP Nova ljevica, a polazak slijedi nakon dovoljnog broja prijavljenih”, zaključio je Mijović.

Saša Mijović.

izvor: CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more