IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČIĆ NEKAD VEROVAO NEBOJŠI: Sad ne veruje ni Pinku, “dalje nečeš moći…” (foto, video)

Vikend ranije kod njega na žurci 30.000 samo na platou ispred Arene”, rekla je Jelena Obućina u uvodu “Pregleda dana” na Newsmax Adria…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 08.12.2021… 00..52… VUČIĆ NEKAD VEROVAO NEBOJŠI: Sad ne veruje ni Pinku, “dalje nečeš moći…” (foto, video)

Ako ste se dobro proveli u subotu, to je zato što nije bilo gužve. Slab je bio odziv. Predsednik je izbrojao, ukupno u Beogradu osam hiljada ljudi, računajući i jakne, i djecu, i kućne ljubimce, i baklje, i onaj bagerčić i loptu sa Slavije. A vikend ranije kod njega na žurci 30.000 samo na platou ispred Arene”, rekla je Jelena Obućina u uvodu “Pregleda dana” na Newsmax Adria…

A Savo? Zove opet, dođite svi. Mada, predsednik je spreman za dijalog, kaže sa svakim će razgovarati ko nije političar. Jer političar sme biti samo on, svi drugi su lopovi.

A Savo? On kaže, biće nas još više. Mada, predsednik je danas rekao, zakon o otimačini rešiće sutra, prekosutra. O referendumu ne zna šta bi pričao.

Čitaj još:   Asmir Begović, neće igrati za BiH protiv Austrije...

A Savo? Ultimatum. Vratite nam suverenost, ukinite takse i odrednbu da rezultati važe godinu dana rekla je Jelena Obućina i nastavila:

A predsednik nije zabrinut, jer on zna sa brojevima na odloženo. Pa nam je danas priznao da je pre tri godine na ulici bilo 81.000 ljudi. A tad su nam pričali- 4.200…

Ali, tad je verovao Nebojši, sad ne veruje, izgleda, ni Pinku. Dakle, kad je masa na ulici, ne pomaže tačkasta metoda, ni batinaši, ni kapuljaši. Jer masa zna repliku- Dalje nećeš moći – zaključila je Jelena Obućina.

izvor Direktno.rs

Čitaj još:   PODGORICA- Vozilo sletjelo u Moraču: Na licu mjesta policija, vatrogasci i Hitna... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more