IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Živković: GUBITNICI SU SAMO U VLASTI, IMAMO RAZLOG ZAŠTO ĆUTIMO

Uz izmijenjeni dnevni red, počela je nova sjednica Skupštine Crne Gore. Na samom početku, najviše riječi bilo je o povlačenju inicijative o nepovjerenju Vladi, odnosno o daljim koracima. O tome su govorili poslanici vlasti, a potom su ušli u novi verbalni duel – i to povodom navoda o “nuđenju miliona”.

Na samom početku, Slaven Radunović (Demokratski front) poručio je kako ostaju pri tome da poslanici vlasti vrate mandate građanima.

“Prije neki dan smo predložili da vratimo mandate građanima i da oni izaberu neki drugi sastav ovog parlamenta. Naravno, ako bilo ko, samo iz parlamentarne većine, ima bolju ideju za izlazak iz krize, mi smo tu. Ali ako niko nema, onda tražimo da se vratimo temeljima demokratije i da izađemo na izbore”, rekao je on.

Poslanik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković poručio je da bi volio da zna kad su i kome nuđene desetine miliona…

Živković: Imamo razlog zašto ćutimo

Danijel Živković (DPS) poručio je da su gubitnici u vlasti.

Čitaj još:   SARAJEVO: Organizatori, povorke ponosa, objavili detaljna uputstva za sve učesnike...

“Povlačenje iniicjative izazvalo je mnogo polemike, više kod poslanika vlasti. A građani, čini se, upravo danas imaju priliku da vide zbog čega je inicijativa povučena. Ovdje stvari treba izvesti na čistac. I vi ste danas ovdje sa vašim dijalogom pokazali ko ste i kakvi ste i kakvi su odnosi među vama. Danas su građani mogli da vide kako vi funkiconišete na temi koju je nametnula opozicija. Gubitnici su oni koji sjede u većini, a ne podržavaju Krivokapića i njegovu Vladu”, poručio je on.

Živković je kazao kako će se na tome zaustaviti, jer “imaju razlog zašto ćute”.

“Neće proći mnogo vremena kada će se građani osloboditi politike koju sprovodi ova većina. Imamo razloge zbog kojih ne otkrivamo određene detalje”, istakao je poslanik DPS.

Priča je otišla predaleko, poručio je Miodrag Lekić (DEMOS), ističući kako se više ne zna šta je na dnevnom redu.

izvor: vijesti.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more