IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DJEČIJA BRZALICA: Kašika, viljuška, nož- juri Vučićev voz… (foto, video)

Dečja brzalica: Kašika, viljuška, nož, Juri brzi voz, u brzom vozu šišaju kozu, kašika viljuška nož…

BEOGRAD: Srbija, Putovanja, Vijesti, nedelja 23.01.2022… 13: 32… DJEČIJA BRZALICA: Kašika, viljuška, nož- juri Vučićev voz… (foto, video)

Aleksandar Vučić ne prestaje da zadivljuje javnost svojim inovativnim marketinškim rešenjima. S obzirom na to da je spin “atentat” sam po sebi već postao svima (vjerovatno i njemu) dosadan, predsjednik Srbije ga je začinio “ekskluzivnom lokacijom”.

Iako su mnogi mislili da će možda lokacija biti mjesto s kog su “atentatori” planirali taj gnusan čin, Vučić se obratio ni manje ni više nego iz voza- onog koji stoji.

Tviteraši su, kao i uvijek, i ovoga puta bili kreativni po pitanju teme “Vučić i voz”. Predsjednik je toliko inspirativna ličnost, da jednostavno građani ne mogu da odolje, a da ne prokomentarišu apsurd u koji nas je Vučić sve, ni krive ni dužne, uvukao.

Vučićev voz koji ide 200 na sat sve vrijeme je stajao u mjestu. Da li ima boljeg opisa njegove vladavine od toga- istakao je jedan od građana.

Čitaj još:   NOVI SNIMCI SA KOSOVA ZATRESLI BALKAN: Pripreme za napad na BANJSKU obavljene u Srbiji, VJEŽBALI PRED VUČIĆEM... (foto, video)

Godine priča i laži, 100 milijardi potrošenih budžeta u vozu koji stoji. Rijaliti voz. Imaitacija života- kazao je Andrej.

Da se voz kretao, na kraju intervjua bi stigli na sjever Norveške. Zato je stajao, da ih carinici ne prekidaju- istakao je Dušan.

Kojom prugom, na kojoj relaciji putuje taj voz? Svi pričaju o intervjuu u vozu ali niko ne pominje gdje se putuje? Od negde do nigde? Kao i obično- upitala je Snežana.

Čitaj još:   OPLJAČKAN MINISTAR VLADE SRBIJE: Lopovi mu upali u kuću i odnijeli SAV NAKIT I SATOVE!

Uh kakav intervju. Prijete mu ubistvom, ali on ipak opušteno ćaska o referndumu sa lijepom Dušicom uz mnogo kamera okolo, kran se spušta pa ih snimaju kroz prozor u radikalskom Orient Ekspresu- ističe jedna od tviterašica.

Neki su čak napravili i brzalicu na ovu temu.

Dečja brzalica: Kašika, viljuška, nož. Juri brzi voz. U brzom vozu šišaju kozu. Kašika viljuška nož- kreativna je bila Verica.

Svima je jasno kao dan da je Vučićeva tragikomedija dobila epske razmjere. Voz koji ide nigde i atentat koji se ponavlja kao radnja filma Dan mrmota.

Od mnogih nadimaka koje predsednik ima- trebalo mu dodati i indijansko ime “Voz koji sedi”.

izvor Direktno.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more