IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Poslanik u Skupštini poručio lideru Prave Crne Gore: Policajci zaključavali marice da Milačić u njih ne uskoči… (foto, video)

Milačić je prethodno pozvao kolege iz DF-a i SNP-a da sada pozovu ljude da se pridruže protestima…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijest, ponedeljak, 07.02.2022…18: 32 … Poslanik u Skupštini poručio lideru Prave Crne Gore: Policajci zaključavali marice da Milačić u njih ne uskoči… (foto, video)

Poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović poručio je danas lideru Prave Crne Gore Marku Milačiću da ne proziva DF za proteste, jer će kako je rekao sva Crna Gora znati za poteze tog političkog saveza kad donese odluku.

“Policajci su zaključavali marice po Podgorici da ne biste Vi uskočili. Vama je lična promocija na prvom mjestu, a nama nije. Mi ne izlazimo na proteste da bi branili nečije fotelje, a naročito ne članova porodice”, rekao je Radunović Milačiću, na sjednici Skupštine an kojoj se raspravlja o razrješenju predsjednika Skupštine Alekse Bečiča.

Čitaj još:   NIKADA NEMOJTE DA PRETJERATE SA LIMUNOM: Mogli bi i da oštetite ove organe... (foto)

Milačić je prethodno pozvao kolege iz DF-a i SNP-a da sada pozovu ljude da se pridruže protestima.

On je istakao da je Milačić sa trećeg mjesta je dobio na listi “Za budućnost Crne Gore” potrčao i napustio klub poslanika čim je došlo do prvog najblažeg spora između DF-a i premijera Zdravka Krivokapića. 

Milačić je optužio DF da zloupotrebljavaju srpstvo.

“Nisu Vam valjali Vesna Bratić, Aleksandar Stijović, Zdravko Krivokapić, a sada ćete ih od blata praviti”, ističe Milačić.

Poručio je da će ostati upamćeno da se “Slaven Radunović bavio intrigama, nečijim ženama, spinovima i sličnim stvarima”.

“Gospodine Radunoviću neka Vam je srećno rušenje Vlade i Skupštine”, zaključio je Milačić.

BONUS VIDEO

izvor CdM.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more