IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

„Ceo svet osim Kine, osuđuje rusku akciju. Srbija ćuti, a predsednik sastanči“ (foto, video)

“Ceo svet osim Kine, izričito osuđuje rusku akciju. Srbija ćuti, a predsednik sastanči i procenio je da je najbolje da se obrati pred kraj radnog vremena sutra, u petak…”

BEOGRAD: Svijet, Crna Hronika, vijesti, petak, 25. 02. 2022… 00: 42… „Ceo svet osim Kine, osuđuje rusku akciju. Srbija ćuti, a predsednik sastanči“ (foto, video)

“Sirene za vazdušnu opasnost u Kijevu i drugim ukrajinskim gradovima dižu kosu na glavi svakom ko je bio u Srbiji ‘99. Rusija vojnom silom odvaja delove Ukrajine i proglašava ih nezavisnim državama, što takođe zvuči poznato”, rekao je na početku večerašnje emisije “Pregled dana” na Newsmax Adria Goran Dimitrijević.

„Svako u Srbiji ko možda pozdravlja ono što Rusija sada radi Ukrajini, istovremeno pozdravlja ono što je NATO radio nama, samo je u pitanju druga svetska sila. Ruše se objekti, strada vojska, ali stradaju i nedužni civili. Proglašen je policijski čas, nepregledne kolone vozila s ljudima pokušavaju da napuste gradove, a ko može i ima gde, i da napuste zemlju…

Čitaj još:   Samir Sevlić došao letom iz Švedske: Poginuo sa majkom i zetom u smrskanom Citroenu... (foto)

Vojno sposobni rezervisti pozvani su da uzmu oružje i brane otadžbinu. Ceo svet osim Kine, izričito osuđuje rusku akciju. Srbija ćuti, a predsednik sastanči i procenio je da je najbolje da se obrati pred kraj radnog vremena sutra, u petak. Do tada, svi mi koji znamo šta je rat i bombardovanje prirodno smo solidarni sa običnim ljudima u Ukrajini koji to isto trpe sada“, završio je uvod u „Pregled dana“ Goran Dimitrijević.

IZVOR Nova.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more